Παραλίγο θα έμπαινε στο μαγαζί...

ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΦΕΡΗ: ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2020 15:20

Θέμα χρόνου ήταν να συμβεί. Ευτυχώς δεν είχε θύματα και σημαντικές ζημιές...


Αγιάς και Σεφέρη, μία επικίνδυνη εδώ και δεκαετίες διασταύρωση. Με οχήματα που κινούνται επί της Αγιάς, να παραβιάζουν το απαγορευτικό «στοπ» ή να φτάνουν μέχρι το μέσο της διασταύρωσης για να ελέγξουν οι οδηγοί τους...
Η εξέλιξη αναμενόμενη, όταν λείπει η προσοχή ή οι ταχύτητες είναι πέραν του κανονικού. Το επιβατικό αυτοκίνητο (μετά από σύγκρουση με άλλο ΙΧ, κινούμενο εκείνο επί της Σεφέρη), ανέβηκε στο απέναντι πεζοδρόμιο και σταμάτησε στην είσοδο οβελιστηρίου! Στο κατάστημα αρκετοί θαμώνες (παρότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα), όπως συμβαίνει τις περισσότερες ώρες της ημέρας, με πολλούς από αυτούς να κάθονται στα τραπεζάκια έξω, επί του πεζοδρομίου. Ευτυχώς δε ήταν άλλες οι συνθήκες...
Η επικινδυνότητα όμως του σημείου είναι δεδομένη. Σε πρώτη φάση ίσως πρέπει να αναθεωρηθεί η ύπαρξη του «στοπ» επί της Αγιάς και να τοποθετηθεί επί της Σεφέρη. Κι αυτό γιατί η Αγιάς είναι οδός-είσοδος στην πόλη και παρουσιάζει μεγαλύτερη κίνηση από τη Γ. Σεφέρη, η οποία κάποτε -αλλά όχι πλέον- διασχίζονταν από περισσότερα τροχοφόρα.
Επίσης, εξέλιπε και ο λόγος για τον οποίο το τμήμα της Σεφέρη από την Αγιάς έως την Αυξεντίου παραμένει διπλής κυκλοφορίας, οπότε καλό είναι να επανεξεταστεί και να αποφασιστεί η μονοδρόμησή της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass