Εξέλεξαν εκπροσώπους στη διοίκηση ΓΝΛ

ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ Ο Γ. ΓΚΑΜΠΡΑΝΗΣ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο ΓΡ. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

Δημοσίευση: 29 Σεπ 2020 18:29

Τους εκπροσώπους τους στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου εξέλεξαν χθες οι γιατροί της ΕΙΝΚΥΛ και οι εργαζόμενοι, στη διάρκεια εκλογικής διαδικασίας στο αμφιθέατρο του ιδρύματος.


Στις εκλογές προσήλθαν συνολικά 138 γιατροί και εξέλεξαν ως τακτικό εκπρόσωπό τους τον γενικό γραμματέα της ΕΙΝΚΥΛ, παθολόγο Γιάννη Γκαμπράνη, που με 71 ψήφους επικράτησε του πρώην προέδρου καρδιολόγου Λάμπρου Καραγιώργου, ο οποίος με τις 55 ψήφους θα τοποθετηθεί ως αναπληρωματικό μέλος της νέας διοίκησης. Στις εκλογές συμμετείχε και ο ουρολόγος Κώστας Σκριάπας, τρίτος στη σειρά των προτιμήσεων των συναδέλφων του.
Στην κάλπη του Συλλόγου Εργαζομένων ψήφισαν 262 μέλη με τον αντιπρόεδρο Γρηγόρη Γρηγοριάδη να κερδίζει τις εκλογές με 97 ψήφους και να εκλέγεται εκπρόσωπος στη νέα διοίκηση έναντι 82 ψήφων της Αικατερίνης Καραγιάννη, που τοποθετείται αναπληρωματικό μέλος στη νέα διοίκηση και 59 ψήφων του τρίτου υποψήφιου Ευάγγελου Μπαλωμένου.
Σημειώνεται ότι τα ονόματα των εκπροσώπων γιατρών και εργαζομένων αλλά και των αναπληρωτών τους θα αποσταλούν στο Υπουργείο Υγείας προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνθεση της διοίκησης και να σταλεί για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass