Πήγαινε στο ψιλικατζίδικο και την λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 21ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2020 21:34

Στην Ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ένας 21χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για ληστεία σε βάρος 29χρονης Λαρισαίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», προχθές τα μεσάνυχτα η 29χρονη βγήκε από το σπίτι της για να πάει στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς, στο κέντρο της Λάρισας όταν την πλησίασαν δύο άγνωστοι εκ των οποίων ο ένας με την απειλή μαχαιριού της έκλεψε το τσαντάκι της που περιείχε το κινητό της τηλέφωνο και 60 ευρώ.
Αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» μετά από έλεγχο στη γύρω περιοχή προσήγαγαν δύο υπηκόους Πακιστάν, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, κατηγορούμενος για ληστεία. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και για παράβαση του νόμου περί όπλων ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ένας άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε χθες στην Εισαγγελέα Υπηρεσίας όπου του απαγγέλθηκε κατηγορία, ενώ από την Ανακρίτρια ζήτησε προθεσμία για σήμερα προκειμένου να απολογηθεί και παραμένει κρατούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο συλληφθείς αρνείται την κατηγορία.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass