Αγιασμός για την έναρξη της χρονιάς

ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2020 14:59

Αγιασμός τελέστηκε στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας από τον Αιδεσιμολογιότατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Καρανίκα με αφορμή την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους 2020-2021 στο Δημόσιο Ινστιτούτο

Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου.
Στην τελετή παρέστησαν ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Δοδοντσάκης, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Δημήτριος Κατσικονούρης, ο αναπληρωτής διοικητής κ. Γεώργιος Αποστολίνας, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Κωνσταντίνα Ζησοπούλου, καθώς και η κ. Ευθυμία Πετεινάκη ως εκπρόσωπος της Ιατρικής Υπηρεσίας.
Με την ολοκλήρωση της τελετής αγιασμού, ο π. Δημήτριος Καρανίκας ευχήθηκε στους καταρτιζομένους της εκπαιδευτικής μονάδας γόνιμη και παραγωγική φοίτηση, ενώ ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Δοδοντσάκης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους εκπαιδευομένους τονίζοντας τη σημασία της επαγγελματικής κατάρτισης. Επίσης, η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, κ. Ζησοπούλου, καθώς και η διευθύντρια του Δ.Ι.Ε.Κ. κ. Εξάρχου, αναφέρθηκαν στην αξία του νοσηλευτικού λειτουργήματος, ενώ εκ της διοικήσεως του Νοσοκομείου έγινε αναφορά περί υποστήριξης της λειτουργίας του Δ.Ι.Ε.Κ. σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει απρόσκοπτα υψηλού επιπέδου εκπαίδευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass