Ο ΓΡ. ΣΑΪΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ

Αντιμέτωπος με την κάννη του... καλάζνικοφ!

*ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2014 2:12 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:32
 
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Σκηνές Φαρ Ουέστ έζησε προχθές Τρίτη, μέρα μεσημέρι, ο Τύρναβος, στην κεντρική πλατεία, όπου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων συνέβη η ληστεία σε βάρος δύο καταστημάτων χρυσοχοΐας, σε χρόνο αστραπή. Μάλιστα οι ληστές έχοντας προτεταμένη την κάννη του καλάζνικοφ μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων των καφενείων και ουζερί της πλατείας, απείλησαν τους πάντες να μην κινηθούν. Το όλο σκηνικό της ληστείας, αλλά και της προτροπής των ληστών προς τους Τυρνάβίτες να μην κινηθούν από τον έναν ληστή με το καλάζνικοφ να τους σημαδεύει στο πρόσωπο για να μην κινηθούν συγκλόνισε τους αυτόπτες μάρτυρες της ληστείας.
Ωστόσο, με το τέλος της ληστείας υπήρξαν δύο ψύχραιμοι Τυρναβίτες που προσπάθησαν να αποτρέψουν τη φυγή των ληστών. Ένας από αυτούς ο δικός μας άνθρωπος, ο πράκτορας Τύπου της «Ε» στον Τύρναβο Γρηγόρης Σαΐτης ο οποίος μετά τη διπλή ληστεία στα δύο χρυσοχοΐα προσπάθησε να κυνηγήσει τους ληστές προς την περιοχή της πιάτσας των ταξί. Ο Γρηγόρης Σαΐτης τους ακολούθησε, όχι μόνο για να τους σταματήσει, αλλά, κυρίως για να δει προς ποια κατεύθυνση θα έπαιρνε το αυτοκίνητο που τους περίμενε.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ένας από τους ληστές αντιλαμβανόμενος τον Γρηγόρη Σαΐτη να τον καταδιώκει, γυρίζει, του στρέφει το καλάζνικοφ στο πρόσωπό του και του λέει επί λέξει: «Πέσε κάτω τώρα μα..., αλλιώς την έφαγες». Μετά και από αυτό το σκηνικό οι δράστες αποχώρησαν ανενόχλητοι και εξαφανίστηκαν.
Εν τω μεταξύ, μουδιασμένοι και φοβισμένοι βρέθηκαν χθες, την επόμενη της ληστείας στο κέντρο του Τύρναβου οι συμπολίτες οι οποίοι και πάλι ζητούν καλύτερη αστυνόμευση στην πόλη και τη γύρω περιοχή.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass