Μαζεύουν τα εγκαταλειμμένα οχήματα

ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2020 15:40

Την απομάκρυνση των εγκαταλειμμένων οχημάτων, που βρίσκονται σε διάφορα σημεία της Λάρισας, δρομολογεί ο Δήμος Λαρισαίων.


Ειδικότερα προκηρύσσει ανοικτή φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την εκποίηση των χαρακτηρισμένων εγκαταλειμμένων οχημάτων που θα περισυλλεγούν την τριετία 2020–2023, με ευθύνη της πλειοδότριας εταιρείας, από διάφορα σημεία εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λαρισαίων με τελικό σκοπό την ανακύκλωσή τους καθώς και άχρηστων μεταλλικών υλικών (scrap).
Σύμφωνα με την προκήρυξη «Το κατώτατο όριο της πρώτης προσφοράς ορίζεται ανά κατηγορία κινητών πραγμάτωνως εξής:
1) Εγκαταλειμμένα οχήματα: 110 ευρώ/όχημα.
2) Άχρηστα μεταλλικά υλικά - σιδηρούχο scrap: 110 ευρώ/ ton.
3) Άχρηστα μεταλλικά υλικά - κράματα αλουμινίου: 500 ευρώ/ ton.
Στη δημοπρασία θα γίνονται δεκτές από την Επιτροπή Διαγωνισμού κοινές προσφορές και για τις τρεις κατηγορίες εκποιούμενων πραγμάτων».
Η κατακύρωση θα γίνεται στην υψηλότερη συνολικά προσφορά. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι εταιρείες – κέντρα επεξεργασίας που είναι επίσημα μέλη του δικτύου της Ε.Δ.Ο.Ε. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Λάρισας, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 11.00 π.μ. και λήξης την 11.30 π.μ.
Η εγγύηση συμμετοχής στον διαγωνισμό ορίζεται στα 2.630 ευρώ και αντιστοιχεί σε ποσοστό 10% επί του ελαχίστου ορίου της πρώτης προσφοράς.
Η παραλαβή των αναλυτικών όρων της διακήρυξης και περισσότερες πληροφορίες παρέχονται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, στην οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 2ος όροφος, γραφείο 8 και στα τηλέφωνα 2410-680.222 και 2410-680.229 (αρμόδια υπάλληλος κα Χαυτίκη Ελένη).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass