Στη Βερδικούσια το 3ο Mountain Enduro Camp

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2014 15:34 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:34

Όταν το πάθος για τη μηχανοδήγηση συναντά την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη φύση και τον πολιτισμό το αποτέλεσμα είναι το Mountain Enduro Camp που για  3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Μαμαλή Βερδικούσιας στις 11, 12 και 13 Ιουλίου 2014.

Τον Αύγουστο του 2012 δόθηκε σάρκα και οστά σε μια ιδέα για ένα ανοιχτό και προσιτό σε όλους 3ήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, το οποίο θα περιελάμβανε διαφόρων ειδών δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τη μουσική, τον αθλητισμό και του οποίου επίκεντρο θα ήταν η οδήγηση μηχανών τύπου enduro.

 Ο χώρος που φιλοξενεί τις ιδέες μας είναι η κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424μ.) της ορεινής τοποθεσίας του χωριού Βερδικούσια (7χλμ. από το χωριό, 65χλμ. από τη Λάρισα). Σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς μπορεί κάποιος να αντικρύσει την Πίνδο, τα Μετέωρα, τα Βόρεια Άγραφα, τον Τυμφρηστό, την Γκιώνα, την Οίτη, τον Κίσσαβο και τον Όλυμπο. Είναι το μέρος όπου οι ιδέες και τα όνειρα θα μετουσιωθούν σε πράξη και φέτος για 3η συνεχή χρονιά.

Το 3ο Mountain Enduro Camp που θα πραγματοποιηθεί 11-12-13 Ιουλίου, θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες του σε περιφραγμένο χώρο 10 στρεμμάτων, καλυμμένο κατά το 1/3, από δάσος οξιάς. Βασικό μέλημα των διοργανωτών του φεστιβάλ αποτελεί  η φροντίδα κάλυψης, αφενός των αναγκών και αφετέρου των επιθυμιών των επισκεπτών που θέλουν να (ξανα)ζήσουν την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν στο έπακρο τη μαγευτική ομορφιά του φυσικού τοπίου, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Η συμμετοχή στο χώρο και τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ προϋποθέτει ένα συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ (3 ευρώ μόνο για την Κυριακή)… αλλά πάνω από όλα όρεξη για διασκέδαση και σεβασμό για το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που θα μας φιλοξενήσει.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook Profile : Mountain Enduro Camp

Facebook Page : Mountain Enduro Camp Verdikoussa

Official Site : www.mountainendurocamp.net

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass