«Μπαλάκι» η διάβαση ΟΣΕ στον Σταυρό Φαρσάλων

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΝΑΣ ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση: 16 Οκτ 2020 15:51

«Έναν μήνα μετά την καταστροφική πλημμύρα του «Ιανού» στην περιοχή των Φαρσάλων και τα προβλήματα παραμένουν άλυτα», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, επισημαίνοντας: «Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων του

χωριού Σταυρός, η υπόγεια διάβαση στις γραμμές του τρένου δεν έχει ακόμη καθαριστεί, με αποτέλεσμα να είναι μεταξύ τους αποκομμένοι οι οικισμοί Άνω και Κάτω Σταυρός. Το θέμα για το σε ποιον ανήκει η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό της διάβασης έχει γίνει «μπαλάκι» ανάμεσα στον Δήμο και τον ΟΣΕ. Εν τω μεταξύ, οι κάτοικοι ταλαιπωρούνται αφάνταστα, γιατί είναι αναγκασμένοι να κάνουν μία διαδρομή τουλάχιστον μισής ώρας με τα αυτοκίνητά τους, προκειμένου να φτάσουν στο άλλο κομμάτι του χωριού, όπου έχουν πρόσβαση σε τράπεζα, φαρμακείο και άλλες απαραίτητες υπηρεσίες για τις λειτουργικές τους ανάγκες.
Επίσης, οι ίδιοι κάτοικοι με ενημέρωσαν σε σημερινή επικοινωνία που είχαμε ότι μόνοι τους κατάφεραν επιτέλους, μετά από έναν μήνα, να καθαρίσουν τις λάσπες από τις αυλές τους και μπροστά από τα σπίτια τους. Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Δεν αρκούν τα μεγάλα λόγια όταν επισκέπτονται οι «αρμόδιοι» τους πλημμυροπαθείς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass