Ερχονται προσλήψεις στον Στρατό

Συνεργασία Κέλλα - Παναγιωτόπουλου

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2020 15:00

Ενημερωτική συνάντηση είχαν ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με τον υπ. Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, στο Πεντάγωνο.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ενημερώθηκε αναλυτικά για τις νέες προκλήσεις της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο, καθώς και για την επιχειρησιακή ετοιμότητα και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, το έργο των οποίων εξήρε. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα εξοπλιστικά, εστιάζοντας στην αγορά των γαλλικών μαχητικών αεροσκαφών Rafale και στην απόκτηση F-35 καθώς και στην ενδεχόμενη ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού με δύο φρεγάτες. Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις προσλήψεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης στο αμέσως προσεχές διάστημα και ΕΠΟΠ τους επόμενους μήνες, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της στελέχωσης των Ενόπλων Δυνάμεων με νέο προσωπικό, ώστε να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας στο στράτευμα.
Αποχωρώντας από το Πεντάγωνο, ο κ. Κέλλας δήλωσε πως η «κυβέρνησή μας έχει θέσει ως κύρια προτεραιότητα την ενίσχυση της εθνικής μας ασφάλειας και προς τον σκοπό αυτό αξιοποιεί κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της. Υπερασπιζόμαστε το διεθνές δίκαιο και δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass