«Η κυβέρνηση εξαγοράζει τη σιωπή των καναλιών ενώ αδιαφορεί για τον χειμαζόμενο τοπικό Τύπο»

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2020 16:35

«Αναρωτήθηκε κανείς με αυτά τα δύο εκατομμύρια πόσα κρεβάτια ΜΕΘ θα μπορούσαν να εξασφαλιστούν;

Η κυβέρνηση υποτίθεται ότι δίνει αυτά τα χρήματα στα μεγάλα κανάλια για να προβάλλουν ενημερωτικά μηνύματα για τον κορονοϊό, τη στιγμή που είναι βάσει νόμου υποχρέωσή τους να τα προβάλλουν δωρεάν», αναφέρει σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά επισημαίνοντας: «Βέβαια, όλοι ξέρουμε ότι ο κορονοϊός είναι ένα πρόσχημα για να «λαδώσουν» ξανά τους υμνητές τους, αυτούς που «πνίγουν» κάθε είδηση που μπορεί να είναι αρνητική για την κυβέρνηση και προβάλλουν συνεχώς τις «τεράστιες επιτυχίες» της, όπως αυτή της διαχείρισης των ελληνοτουρκικών σχέσεων, με τις κυρώσεις προς την Τουρκία να αναβάλλονται συνεχώς, για Δεκέμβρη και βλέπουμε. Αλήθεια, πήρε κανείς είδηση ότι ακόμα ένας ναός στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε τζαμί; Όχι, στα ψιλά πέρασε και αυτό. Έβαλε κανένα από αυτά τα κανάλια πρώτη είδηση τον συνωστισμό στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Όχι. Είπε κανείς ότι όσες ΜΕΘ ανοίγουν, ανοίγουν χωρίς προσωπικό και μεταφέρεται σε αυτές προσωπικό από άλλους ευαίσθητους τομείς του Εθνικού Συστήματος Υγείας; Όχι. Και τόσα και τόσα άλλα. Ας πάρουν, λοιπόν, ακόμα δύο εκατομμύρια για να εξακολουθήσουν αυτόν τον σκανδαλώδη τρόπο «ενημέρωσης».
Πόσο καιρό, όμως, ακόμα θα μπορούν να κοροϊδεύουν και να αποκοιμίζουν τον ελληνικό λαό με τα εξοργιστικά μεροληπτικά υπέρ της κυβέρνησης δελτία ειδήσεών τους; Πότε θα σταματήσει αυτό; Πότε θα καταλάβει ο κόσμος πόσο τον κοροϊδεύουν; Όταν θα αρχίσουν να του παίρνουν οι τράπεζες τα μαγαζιά, τα σπίτια και τις επιχειρήσεις του; Την ίδια στιγμή που οι τράπεζες, όπως η Τράπεζα Πειραιώς, που κινδυνεύει τώρα με χρεοκοπία, χαρίζει εκατομμύρια σε δανεικά και αγύριστα «φίλων» των κυβερνώντων.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, όπως μας ενημερώνει ο Σύνδεσμος Ημερήσιων Περιφερειακών Εφημερίδων, η ίδια η κυβέρνηση έρχεται να αδικήσει τον περιφερειακό και τοπικό Τύπο, που είναι βαθιά συνδεδεμένος με τις τοπικές κοινωνίες και που τις εκφράζει καθημερινά. Τον περιφερειακό Τύπο, του οποίου η επιβίωση δοκιμάζεται, ειδικά με τον επικείμενο, στο τέλος του χρόνου, τερματισμό της υποχρέωσης των δημόσιων φορέων να δημοσιεύουν στις εφημερίδες πληρωμένες καταχωρήσεις. Βέβαια, πού να περισσέψουν λεφτά για τον περιφερειακό Τύπο. Τα καταβροχθίζει όλα το τέρας της «αμερόληπτης» κατευθυνόμενης κεντρικής δημοσιογραφίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass