«Κοντά» Θεοδωρικάκος-Λιακούλη για τις επικείμενες αλλαγές στο ΑΣΕΠ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2020 19:18

Με τη βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελία Λιακούλη, έκλεισε χθες ο κύκλος επαφών του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, για τις επικείμενες αλλαγές στο ΑΣΕΠ.


Μετά τη συνάντηση, ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτήρισε ουσιαστική και δημιουργική τη συζήτηση, και τις προτάσεις που κατέθεσε η εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ πολύ ενδιαφέρουσες. «Πιστεύω ότι μπορούμε, από κοινού, να συνδράμουμε, ουσιαστικά, ώστε να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η υπόθεση. Άλλωστε είναι μια υπόθεση που ενδιαφέρει όλη την κοινωνία και πρέπει να έχει βάθος χρόνου. Γι’ αυτό είναι αναγκαίες οι συγκλίσεις και η συνεννόηση όλων των κομμάτων, αν αυτό είναι δυνατό», επισήμανε ο υπουργός Εσωτερικών.
Η κ. Λιακούλη σημείωσε: «Θεωρώ ότι οι εμπνευστές αυτής της μεταρρύθμισης, που είναι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, έφεραν στην Ελλάδα έναν πραγματικό εκδημοκρατισμό στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Έχουμε δει και έχουμε δοκιμάσει στην πράξη, όλα όσα ίσως δεν πήγαν καλά ή θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Κι αυτά πρέπει να τα δούμε μαζί, από κοινού, όλο το πολιτικό σύστημα, γιατί φέρουμε ευθύνη απέναντι στον Δημόσιο τομέα, πολύ μεγάλη».
Στη συνέχεια, για το ίδιο θέμα, ο κ. Θεοδωρικάκος με τη γενική γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα, Βιβή Χαραλαμπογιάννη είχαν τηλεδιάσκεψη με βουλευτές της ΝΔ, που συμμετέχουν στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass