Ερήμωσε η Αγιά

ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

Δημοσίευση: 08 Νοε 2020 21:07

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Όπως όλη η χώρα, έτσι και η Αγιά ζει από χθες τη δεύτερη για φέτος περίοδο καραντίνας. Με νεκρό το εμπορικό της κέντρο, οι κάτοικοι της περιοχής δείχνουν να είναι πολύ προβληματισμένοι για την όλη κατάσταση, ιδιαιτέρως ανήσυχοι για το τι μέλει γενέσθαι με την

πορεία της πανδημίας και απαισιόδοξοι ως προς τον στόχο της κυβέρνησης να επανέλθει η κανονικότητα σε τρεις εβδομάδες. Καφετέριες, μπαρ, ουζερί, εστιατόρια και φαστ-φουντ παρέμειναν κλειστά, εκτός αυτών που έχουν την άδεια για διανομή στο σπίτι ή σε χώρους εργασίας. Κλειστά τα καταστήματα με τους ΚΑΔ που απαγορεύεται η λειτουργία τους, κλειστά επίσης τα ΚΔΑΠ και ΚΔΒΜ, ενώ από αύριο Δευτέρα κλειστή θα είναι και η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Κίνηση υπήρξε στα σούπερ και μίνι μάρκετ, σε κρεοπωλεία, μανάβικα, ζαχαροπλαστεία και αρτοποιεία. Το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα από νωρίς το πρωί έκανε ελέγχους και συστάσεις προς τους πολίτες σε διάφορα σημεία, αλλά ο κόσμος φάνηκε πειθαρχημένος στην υποχρέωση αποστολής μηνύματος στο 13033 ή συμπλήρωσης του ειδικού εντύπου για τις μετακινήσεις του, όπως και στη χρήση προστατευτικής μάσκας, τόσο αυτοί που θέλησαν να ψωνίσουν, όσο κι εκείνοι που έπρεπε να πάνε στις δουλειές τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass