Πήγε να κλέψει, τον συνέλαβαν και... του επέβαλαν πρόστιμο για κορονοϊό!

ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ... ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑ 63ΧΡΟΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΩΡΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 11 Νοε 2020 15:18

Ωρυόμενος αποχώρησε χθες το μεσημέρι από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας ένας 63χρονος Ρομά αντιλαμβανόμενος ότι λαμβάνοντας τριήμερη αναβολή αντί να αφεθεί ελεύθερος – όπως λανθασμένα ήλπιζε - θα επέστρεφε τελικά στα κρατητήρια μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή που θα εκδικαστεί η υπόθεσή του.


Ο 63χρονος που αψήφησε όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και από το Κηπάκι Τρικάλων, τον οικισμό δηλαδή των Ρομά όπου διαμένει, βρέθηκε προχθές στη Λάρισα όπου συνελήφθη τελικά μετά και την αποτυχημένη προσπάθειά του να κλέψει ένα αγροτικό αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ο 63χρονος Ρομά από τα Τρίκαλα, στις 7 προχθές το απόγευμα βρέθηκε στα Ταμπάκικα όπου αποπειράθηκε να κλέψει το αγροτικό αυτοκίνητο 61χρονου Λαρισαίου. Η προσπάθειά του έγινε αντιληπτή και έτσι ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να συλλάβουν τον 63χρονο. Η ατυχία του οποίου δεν είχε τελειωμό καθώς οι αστυνομικοί του επέβαλαν στη συνέχεια πρόστιμο ύψους 300 ευρώ γιατί δεν διέθετε... βεβαίωση μετακίνησης.
Ο 63χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Τριμελούς Αυτοφώρου Πλημμελειοδικείου Λάρισας όπου, κατά τα προβλεπόμενα, ρωτήθηκε από την πρόεδρο του Δικαστηρίου εάν επιθυμεί να δικαστεί αμέσως ή να λάβει αναβολή προκειμένου να αναθέσει την υπεράσπισή του σε δικηγόρο κλπ. Έτσι ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής μεθαύριο, μόνο που όταν το Δικαστήριο διέταξε τη διατήρηση της κράτησής του, δήλωσε πως άλλαξε άποψη και αντιπρότεινε τη νέα του επιθυμία να δικαστεί αμέσως. Αίτημα που τελικά δεν έγινε αποδεκτό, για να αποχωρήσει έτσι ωρυόμενος, με τους αστυνομικούς να τον συνοδεύουν έως τα κρατητήρια όπου θα παραμείνει για τα επόμενο τριήμερο.Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass