Αντιμέτωπος με τις μεγάλες προκλήσεις της κτηνοτροφίας

Δημοσίευση: 14 Νοε 2020 21:04 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Νοε 2020 21:04
Ο κ. Γιάννης Γκουρομπίνος Ο κ. Γιάννης Γκουρομπίνος

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Ένας γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας, ο κ. Θεοφάνης Παπάς ανέλαβε μετά από απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ (Οργανισμός Πληρωμών και

Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων).
Ο κ. Παπάς είναι πολιτευτής της ΝΔ από τη Β’ Θεσσαλονίκης και αναλαμβάνει την ηγεσία ενός από τους σημαντικότερους Oργανισμούς της χώρας για τον πρωτογενή τομέα.
Από τους πρώτους που συγχάρηκαν τον νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ
η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γκουρομπίνο και τη διοίκηση πέρα από τις ευχές για καλή δύναμη στο έργο του να κάνουν αναφορά στα προβλήματα του αιγοπροβατοτρόφων με προτάσεις για να λυθούν αυτά.
Αναλυτικά την επιστολή του στον νέο πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Θεοφάνη Παπά, ο κ. Γιάννης Γκουρομπίνος αναφέρει:
«Πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων και κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Αναλαμβάνετε έναν κρίσιμο οργανισμό για τη στήριξη του κτηνοτροφικού κλάδου. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μπορέσουμε μαζί να λύσουμε τα προβλήματα των κτηνοτρόφων που αφορούν τον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά και να συνδιαμορφώσουμε μαζί με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την ανάπτυξη της ελληνικής αιγοπροβατοτροφίας μέσω της νέας ΚΑΠ που βρίσκεται στον τελικό σχεδιασμό. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα των κτηνοτρόφων είναι οι επιλέξιμες εκτάσεις και οι τεχνικές λύσεις που δίνονταν τα τελευταία χρόνια. Θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση της θητείας σας θα είναι η επίλυση του γρίφου των επιλέξιμων εκτάσεων σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τις Περιφέρειες της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι με καλή συνεργασία θα καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα του κτηνοτροφικού κλάδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass