«Δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζετε»...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΧ. ΔΙΨΑΝΑ ΣΤΗ ΝΥΝ Δ.Α. ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΝΤΑΒΑ

Δημοσίευση: 21 Νοε 2020 15:58

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «E»)
O πρώην αντιδήμαρχος Τεμπών Αχ. Διψάνας απαντά στη συμπολίτευση του Δήμου Τεμπών αναφορικά με το Πνευματικό Κέντρο Πυργετού δωρεά οικογένειας Ντάβα.


Αναλυτικότερα με επιστολή του στην «Ε» ο κ. Διψάνας σημειώνει:
«Το παραλήρημα των τοπικών και δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης, ή του συντάκτη της επιστολής, αποδεικνύει περίτρανα ότι «δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά στραβά αρμενίζετε» κύριοι.
Χρησιμοποιείτε με μαεστρία την παραπλάνηση προκειμένου να δημιουργήσετε την εικόνα ότι η προσπάθεια ένταξης του συγκεκριμένου έργου παραπέμπει στο «κατόπιν ενεργειών σας»
Πρέπει να γνωρίζετε, ή οφείλατε να γνωρίζετε ότι η εξεύρεση χρηματοδότησης οποιουδήποτε προγράμματος, συνάδει με το μέτρο της πρόσκλησης, τον βαθμό ωριμότητας της μελέτης, χρόνο κατάθεσης της πρότασης, καθώς και ότι η μελέτη σκοπιμότητας ανταποκρίνεται στην ουσία της πρόσκλησης.
Δεν μπορεί με απλά λόγια, πρόσκληση έργου πολιτιστικού ενδιαφέροντος, να αντικατασταθεί με έργα που παραπέμπουν σε δραστηριότητες π.χ. ενεργειακών αναβαθμίσεων, παιδικών σταθμών, παιδικών χαρών, αναπλάσεων κ.α. Σ’ ότι αφορά την κατασκευή του παιδικού σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Πυργετού (που και αυτό παρεμπιπτόντως είναι έργο της δικής μας θητείας) κατατέθηκε η πρόταση στο πρόγραμμα LEADER της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της ΑΕΝΟΛ, πολύ πριν την εκδήλωση πρόσκλησης αξιοποίησης δημοτικών ακινήτων στο ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι.
Ωστόσο η δημιουργία Πνευματικού Κέντρου κατατέθηκε ως πρόταση αξιοποίησης δημοτικού ακινήτου πολιτιστικού περιεχομένου στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, και σαφέστατα είχατε υποχρέωση να το εντάξετε στο συνεχιζόμενο πρόγραμμα «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ».
Για όλα τα υπόλοιπα, ισχύει η ανακοίνωση του Συνδυασμού μας και αφήστε κατά μέρους την παλαιοκομματική έκφραση-νοοτροπία «κατόπιν ενεργειών μας», αφού όπως διατείνεστε, σας περισσεύει μεγαλείο ψυχής και πολιτικής γενναιότητας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass