Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Νοε 2020 15:05

Ηλεκτρονικά η αναβολή στον Στρατό
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το ΓΕΕΘΑ σε συνεννόηση με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης

των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και ανταπόκρισης στην τρέχουσα ανάγκη λήψης μέτρων περιορισμού της διασποράς του νέου κορονοϊού (Covid-19), ανακοινώνει ότι όσοι από τους στρατεύσιμους επιθυμούν, μπορούν πλέον να υποβάλουν ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του Νομικού Σώματος (www.stratologia.gr) αίτηση χορήγησης των ακόλουθων κατηγοριών αναβολών κατάταξης για λόγους σπουδών: Αναβολή λόγω σπουδών σε Ανώτερη ή Ανώτατη Σχολή- Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης- Μεταπτυχιακό. Αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ- Σχολή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης- Εσπερινό Λύκειο- Μεταλυκειακό Έτος- Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ ή ΣΕΚ. Αναβολή λόγω σπουδών σε Λύκειο- Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας- Γυμνάσιο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Αναβολή ως υποψήφιος σπουδαστής Ανώτερων ή Ανώτατων Σχολών. Για την είσοδο στην υπηρεσία, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισάγουν τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet. Για μετάβαση στη σελίδα στον σύνδεσμο: www.stratologia.gr/el/taxis_login_redirect

 

Με τηλεφωνικό ραντεβού η εξυπηρέτηση δικηγόρων
ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ

Με επείγουσα ανακοίνωση του Πρωτοδικείου Λάρισας διευκρινίζεται πως η εξυπηρέτηση των δικηγόρων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού, με αφορμή και την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού στη Λάρισα. Να σημειωθεί πως στο Πρωτοδικείο Λάρισας διαπιστώθηκε κρούσμα Covid-19 σε υπάλληλο του Πρωτοδικείου, όπως από κορονοϊό νόσησε υπάλληλος του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας και παραμένει σε κατ’ οίκον καραντίνα. Στο Διοικητικό Εφετείο Λάρισας διενεργήθηκε ήδη απολύμανση των γραφείων, ενώ για την ερχόμενη Τρίτη 1η Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η διενέργεια τεστ και στους υπόλοιπους υπαλλήλους του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.

 

Αιτήσεις για επιστροφή των παρακρατηθέντων στους συνταξιούχους Δημοσίου

Από τον Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου νομού Λάρισας καλούνται τα μέλη του, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλουν στον ΕΦΚΑ και το Επικουρικό Ταμείο (ΤΕΑΔΥ) τις σχετικές αιτήσεις για την επιστροφή των παρανόμων παρακρατηθέντων από τις επικουρικές και τις προσωρινές συντάξεις των συνταξιούχων του Δημοσίου. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σχετικά έντυπα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας www.pops.com.gr, ενώ όσα μέλη πήραν εσφαλμένη επιστροφή αναδρομικών πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση θεραπείας στον ΕΦΚΑ. Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρωθούν και υποβληθούν ταχυδρομικά στα αρμόδια Ταμεία το αργότερο μέχρι 13 Δεκεμβρίου.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass