Δωρεά προκατασκευασμένου οικίσκου στο Κέντρο Υγείας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2020 15:01

Έναν προκατασκευασμένο οικίσκο για εξέταση Covid-19 δώρισε στο Κέντρο Υγείας

Ελασσόνας ο Δήμος Ελασσόνας, ανταποκρινόμενος στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας, προκειμένου να διενεργείται εκεί ο έλεγχος πιθανού κρούσματος Covid-19 και να αποφεύγεται η επίσκεψη στα ιατρεία και η επαφή με το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.
Η παράδοση του οικίσκου έγινε παρουσία του δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα, της διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Ν. Ρέικου-Καφφέ και της αν. προϊσταμένης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αθ. Τσακνάκη.
«Με την εγκατάσταση του οικίσκου στον προαύλειο χώρο του Κέντρου Υγείας δίνουμε τη δυνατότητα να εξετάζονται τα ύποπτα περιστατικά Covid-19 σε ανεξάρτητο χώρο, προσφέροντας ασφάλεια στους εργαζόμενους και προστασία στους ασθενείς. Ο Δήμος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της κ. Καφφέ και μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου παραδώσαμε σήμερα τον οικίσκο στους υγειονομικούς του Κέντρου», δήλωσε ο κ. Γάτσας.
Η κ. Καφφέ ευχαρίστησε τον Δήμο Ελασσόνας για τη δωρεά και δήλωσε ότι ο οικίσκος θα συμβάλλει σημαντικά στον έλεγχο της μετάδοσης του Covid-19 στην περιοχή και τα κρούσματα με κλινική συμπτωματολογία θα αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass