Υπηρεσία στολίσματος για αυλές και βεράντες

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΛΟΥΣΕΙ ΜΕ ΦΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Δημοσίευση: 29 Νοε 2020 21:04

Της Νατάσας Πολυγένη

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερα σπίτια στη πόλη φορούν τα γιορτινά τους

για να υποδεχτούν τα Χριστούγεννα. Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικά σε ολόκληρη τη χώρα δεδομένης της πανδημίας και των μέτρων που ορίζουν τόσο η Πολιτεία όσο και οι λοιμωξιολόγοι.
Ναι, το 2020 είναι μια χρονιά που πολλοί θέλουν να ξεχάσουν και ακόμα περισσότεροι να αφήσουν πίσω τους. Στην προσπάθεια λοιπόν να αλλάξει η ψυχολογία και το άρωμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει την πόλη της Λάρισας, που τέτοια εποχή λουζόταν στο φως, η αγορά ασφυκτιούσε από κίνηση και οι εορταστικές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά έδιναν τον εορταστικό τόνο στη πόλη, τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επαγγελματίες αυτές τις μέρες ασχολούνται με τον στολισμό.
Για όσους θέλουν πάλι να στολίσουν αλλά δεν ξέρουν πώς και τι να επιλέξουν, υπάρχει η σχετική υπηρεσία που προσφέρεται από τον ηλεκτρολόγο Προκόπη Μυλωνά. Ο Προκόπης αναλαμβάνει να στολίσει βεράντες και αυλές και μιλά στην «Ε» για αυτή την ομολογουμένως πρωτότυπη ιδέα αλλά και την απήχησή της στους Λαρισαίους.
«Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σχετικά μικρό ακόμη. Αυτό που κάνει η εταιρεία μου είναι να προτείνει στον πελάτη τον ιδανικό στολισμό ανάλογα με το προσωπικό του γούστο και τα χρήματα που διαθέτει. Το σημαντικότερο είναι ότι τα υλικά επιλέγονται με μεγάλη προσοχή από εξουσιοδοτημένα καταστήματα, καθώς είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να γνωρίζει ότι τα λαμπάκια, οι φωτοσωλήνες ή οτιδήποτε άλλο τοποθετήσει πρέπει να έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Όπως λέει πάντως συνήθως ενδιαφέρον δείχνουν οι ιδιώτες που έχουν αυλές και λιγότερο όσοι θέλουν να στολίσουν τη βεράντα, ενώ και οι καταστηματάρχες συνήθως στολίζουν τις επιχειρήσεις μαζί με το προσωπικό. Όσον αφορά τις τιμές, αυτές ξεκινούν από 50 ευρώ και διαμορφώνονται ανάλογα με το τι θέλει ο πελάτης. «Συνεργάζομαι με καταστήματα της πόλης και μπορούμε να προτείνουμε πολλά πράγματα και να πετύχουμε καλύτερες τιμές. Σε κάθε περίπτωση όλα εξαρτώνται από την επιθυμία του πελάτη, αλλά πάντα όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, καθώς ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι το να βάλει π.χ. φτηνά λαμπάκια από οπουδήποτε στο σπίτι του μπορεί να αποδειχτεί άκρως επικίνδυνο. Τα λαμπάκια πρέπει να αγοράζονται από επιλεγμένα καταστήματα που πωλούν ηλεκτρολογικό υλικό. Επίσης πρέπει να έχουν βαθμό στεγανότητας προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε εξωτερικό χώρο. Όταν οι καταναλωτές αγνοούν αυτή τη βασική αρχή τότε εγκυμονούν αρκετοί κίνδυνοι, ακόμα και για την ανθρώπινη ζωή (π.χ. ηλεκτροπληξία). Επίσης επικίνδυνο μπορεί να είναι και ένα βραχυκύκλωμα που μπορεί να κάψει συσκευές του σπιτιού» τονίζει χαρακτηριστικά. Σε κάθε περίπτωση όμως είτε μόνοι μας, είτε με τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο στολισμός κάνει καλό στην ψυχολογία μας. Η αναμονή των Χριστουγέννων δίνει από μόνη της ισχυρά κίνητρα για θετικές σκέψεις και συναισθήματα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να θέλουν να βάλουν θετική ενέργεια μέσα στο σπίτι τους στολίζοντάς το.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass