«Αμεση στήριξη των επαγγελματιών ταξί»

Ζητά η βουλευτής ΚΙΝΑΛ Λάρισας Λίτσα Λιακούλη

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2020 18:40

«‘Έμπρακτη στήριξη του κλάδου των ιδιοκτητών και εργαζομένων στα ταξί» ζητά η βουλευτής Λάρισας του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη - Ν. Λάρισας.


Σε ερώτησή της προς τους κ.κ. υπουργούς Οικονομικών, Υποδομών και Μεταφορών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Η νέα επιβολή περιορισμού κυκλοφορίας των πολιτών από τις αρχές του Νοέμβρη, έχει ως αποτέλεσμα την περαιτέρω κατακόρυφη μείωση του κύκλου εργασιών των επαγγελματιών ταξί, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί του ν. Λάρισας, όπως βέβαια και των υπόλοιπων νομών της επικράτειας, να βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς τίθεται πλέον ευθέως, όχι μόνο ζήτημα εργασίας, αλλά και ζήτημα επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.
Καλούμε τους συναρμόδιους υπουργούς, να ενημερώσουν σε ποιες άμεσες ενέργειες προτίθενται να προβούν, προκειμένου να υπάρξει έμπρακτη στήριξη του κλάδου των ιδιοκτητών και εργαζομένων στα ταξί και αν εξετάζουν σοβαρά τη λήψη μέτρου της επιδότησης μέσω voucher – που έχει προταθεί και από σωματεία ιδιοκτητών ταξί - για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, προκειμένου να μετακινούνται με ταξί και τέλος, ποιο γενικότερο σχεδιασμό έχουν κάνει, προκειμένου να στηριχθεί ο συγκεκριμένος κλάδος, ο οποίος βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass