Ετοιμότητα με μηχανήματα και… αλάτι

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2020 18:16

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με 13.000 τόνους αλάτι και 189 μηχανήματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του χειμώνα.


Τον σχεδιασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας παρουσίασε χθες ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κατά την υπογραφή των συμβάσεων για την προμήθεια αλατιού και τη μίσθωση μηχανημάτων (αποχιονιστικά, γκρέιντερ, φορτωτές και αλατιέρες) για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας.
«Υπογράψαμε σήμερα τις συμβάσεις για τους αποχιονισμούς στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει την τοποθέτηση μηχανημάτων σε προσδιορισμένα σημεία περιοχών που δέχονται τον μεγαλύτερο όγκο χιονιού κατά τους χειμερινούς μήνες και ταυτόχρονα έχουμε δημιουργήσει σταθμούς μεταφόρτωσης αλατιού. Είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων επικίνδυνων καταστάσεων ούτως ώστε να δημιουργούμε συνθήκες ασφάλειας στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Σε όλη τη Θεσσαλία και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες σε συνεργασία με τους αντιπεριφερειάρχες και τις τεχνικές υπηρεσίες έχουμε ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και είμαστε έτοιμοι για τον χειμώνα» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass