Οικονομική ενίσχυση για όλους

ΖΗΤΑΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2020 15:50

Η οικονομική αποζημίωση να δοθεί σε όλο το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι επιλεκτικά, ζητά η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ).

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της προς την Ομοσπονδία του κλάδου (ΠΟΜΕΝΣ) «το ΓΕΕΘΑ εξέδωσε διαταγή καταβολής έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ποσού δεκαπέντε ημερών εκτός έδρας, στο Υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί σε ΤΕΠ, ΜΕΘ και πτέρυγες COVID-19.
Το σκεπτικό της παραπάνω ενέργειας ήταν η ανταμοιβή του εν λόγω προσωπικού, που καθημερινά μέσα από τις συνεχείς εφημερίες και κάτω από αντίξοες συνθήκες εν μέσω πανδημίας (κορονοϊού) υπερβάλλει εαυτόν, προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία συμπολιτών μας.
Ωστόσο σύμφωνα με ενημέρωση των τελευταίων ημερών από συναδέλφους – μέλη της Ενώσεώς μας, που υπηρετούν στο 404 ΓΣΝ (Λάρισα), υπάρχει έντονη η ανησυχία μετά από διάχυτη πληροφορία, ότι θα εφαρμοστεί η αριθμητική ποσόστωση του προσωπικού που εν τέλει θα αποζημιωθεί.
Κατόπιν των παραπάνω και επιπλέον του γεγονότος ότι το οποιοδήποτε αριθμητικό πλαφόν αποζημίωσης συναδέλφων μας, αντιβαίνει της διαταγής, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (Ε.Σ.Π.Ε.Λ.) προτείνει την απόδοση της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στο σύνολο (και όχι επιλεκτικά) των Στελεχών μας, όπως αυτή καθορίστηκε βάσει κριτηριοποίησης.
Η αντιμετώπιση θέματος χρήζει αντικειμενικότητας, εκπέμποντας το ανάλογο αίσθημα δικαίου, που θα απομακρύνει την εμφάνιση συνθηκών σύγχυσης και αναστάτωσης στις τάξεις του προσωπικού μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass