Η Λάρισα «φόρεσε» τα χριστουγεννιάτικα

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ -ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2020 21:03

Εικόνες γιορτινές και πολύχρωμες, βγαλμένες μέσα από ζωγραφικούς πίνακες,

ομορφαίνουν διάφορες γωνιές της Λάρισας χάρη στον χριστουγεννιάτικο στολισμό, σε συνδυασμό με τις πινελιές της ίδιας της φύσης και των χρωμάτων της. Έλατα και μεγάλες χριστουγεννιάτικες μπάλες έχοντας στη βάση τους το κίτρινο χαλί των πεσμένων φύλλων. Τα χρώματα του χειμώνα σε απόλυτη αρμονία με εκείνα των Χριστουγέννων, δημιουργούν ένα όμορφο θέαμα που μαγνητίζει και «ταξιδεύει» το βλέμμα.
Οι εργασίες τοποθέτησης του γιορτινού στολισμού συνεχίζονται στην πόλη, και το φως από τα λαμπιόνια απλώνεται σταδιακά και καλύπτει όλο και μεγαλύτερο μέρος της.
Έμφαση δίνεται στις πλατείες, τους πεζόδρομους και τους δρόμους του κέντρου, όπου για πρώτη φορά ο στολισμός τους ενισχύεται με αυτόν που μέχρι και πέρυσι τοποθετούνταν στο «Πάρκο των Ευχών» στο Αλκαζάρ, το οποίο φέτος, λόγω των συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, δεν θα πραγματοποιηθεί. Και ενώ κάθε μέρα που περνά, η Λάρισα γίνεται ολοένα πιο φωτεινή και όμορφη, η Κεντρική πλατεία της παραμένει ακόμη στο σκοτάδι... Σκόπιμα όμως, αφού στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να φωταγωγηθεί στον σύνολό της, την ώρα που θα ανάψουν και τα λαμπιόνια του μεγάλου χριστουγεννιάτικου δέντρου, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass