Τεστ κορονοϊού σε όλους τους στρατιώτες πριν και μετά τις εορταστικές τους άδειες

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΚΕ - Γ. ΛΑΜΠΡΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΥΕΘΑ

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2020 16:00

Μέτρα προστασίας των στρατευμένων κατά την περίοδο των εορταστικών αδειών ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας βουλευτές του ΚΚΕ μεταξύ των οποίων και ο Λαρισαίος Γ. Λαμπρούλης, επισημαίνοντας τα ακόλουθα: «Με επιστολή τους, στρατιώτες από την περιοχή της Ξάνθης διαμαρτύρονται για την έλλειψη μέτρων προστασίας των ίδιων και των οικογενειών τους από τη μετάδοση του κορονοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή τους αναφέρουν ότι μετά από τις διαμαρτυρίες τους κατάφεραν να δοθούν άδειες κατά την περίοδο των εορτών. Ωστόσο τονίζουν ότι για να εξασφαλιστεί η μη μετάδοση του κορονοϊού κατά τη μετακίνησή τους, χρειάζεται να υποβληθούν σε μαζικά τεστ πριν την αναχώρησή τους για την εορταστική άδεια, αλλά και κατά την επιστροφή τους. Επίσης τονίζουν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε αυτά να γίνουν με έξοδα του κράτους.
Ερωτάται ο κ. υπουργός τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι αδειούχοι στρατιώτες θα πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού πριν αναχωρήσουν από τη μονάδα τους και πως όλοι οι αδειούχοι που θα επιστρέψουν στη μονάδα τους θα πραγματοποιήσουν τεστ κορονοϊού; Επίσης τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση ώστε όλες οι δημόσιες δομές υγείας, να πραγματοποιούν υποχρεωτικά δωρεάν τεστ στους στρατιώτες ανά την επικράτεια;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass