Eφυγε ο δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου Σπύρος Γκατζούλης

Θερμά συλλυπητήρια από τον Στέλιο Ροντούλη

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2021 15:08

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Ένας «σιωπηλός» και πιστός υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αρχικά στο Δήμο Αμπελώνα

και στη συνέχεια στον Δήμο Τυρνάβου πρ. αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Θανάση Χρυσοβέργη και στη συνέχεια δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη της «Δράσης Πολιτών» Σπύρος Γκατζούλης έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Ο αείμνηστος Σπύρος Γκατζούλης είχε για χρόνια ασθένεια την οποία πάλεψε δυναμικά αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να την νικήσει.
* Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» κ. Στέλιος Ροντούλης τόνισε για τον θάνατο του Σπύρου Γκατζούλη: «Ο αδόκητος θάνατος του Σπύρου Γκατζούλη, στενού συνεργάτη και συμβούλου της παράταξής μας, για πολλά χρόνια, προκάλεσε μεγάλη θλίψη και συγκίνηση σε όλους όσοι τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του. Ο Σπύρος ήταν ένας άξιος οικογενειάρχης και άνθρωπος της προσφοράς στην τοπική κοινωνία όπου έζησε και υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια επί πολλά χρόνια. Ήταν ο Σπύρος, με το χαμόγελο, τα αστεία του, τα κυνήγια του και τις καίριες παρεμβάσεις του σε όλα τα ζητήματα που αφορούσαν την περιοχή μας. Δυστυχώς, έφυγε νωρίς. Συντετριμμένος, αποχαιρετώ σήμερα τον αγωνιστή Σπύρο Γκατζούλη μαζί με την παράταξή μας, μαζί με ολόκληρη την κοινωνία. Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του, τα παιδιά, την οικογένεια και τους συγγενείς του και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε το έργο και τον αγώνα του για έναν καλύτερο Τύρναβο. Για τον θάνατο του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Γκατζούλη ψήφισμα εξέδωσε ο δήμαρχος Τυρνάβου και το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass