Ανοίγουν αύριο και οι Παιδικοί του Δήμου

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2021 21:15

Έτοιμοι να ανοίξουν τις πόρτες τους είναι και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων. Ο αντιδήμαρχος Σωτήρης Βούλγαρης και η διευθύντρια Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων, κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, μιλώντας στην «Ε» δηλώνουν ότι έχουν γίνει όλες οι

απαιτούμενες ενέργειες για το ασφαλές άνοιγμα.
«Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε την εμπερία του Σεπτεμβρίου, το προσωπικό είναι ενημερωμένο και εκπαιδευμένο και έχουν γίνει όλες οι ενέργειες που θα μας επιτρέψουν να ανοίξουμε με ασφάλεια. Το προσωπικό καθαριότητας είναι ενισχυμένο και ακολουθούμε κατά γράμμα όλα τα μέτρα προστασίας για την υγεία και ασφάλεια παιδιών και προσωπικού, όπως αυτά ορίστηκαν από την επιστημονική επιτροπή του ΕΟΔΥ».
Από την πλευρά της η διευθύντρια κ. Στ. Μπαξεβάνου, αναφέρει ότι ήδη μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έγιναν οι ενημερώσεις του προσωπικού, συναντήσεις με τους παιδιάτρους ώστε όλα να είναι έτοιμα, ενώ το μεγάλο «στοίχημα» είναι η προσαρμογή των παιδιών αφού έμειναν αρκετό καιρό εκτός Παιδικών Σταθμών.
«Έχουμε πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ασφάλεια του προσωπικού και των παιδιών. Όσον αφορά τον συνωστισμό κατά την προσέλευση και αποχώρηση το έχουμε ήδη διαχειριστεί, αφού το ωράριο ήταν και είναι διευρυμένο και γίνεται κλιμακωτά χωρίς την είσοδο των γονέων μέσα στον Σταθμό. Τα παιχνίδια απολυμαίνονται καθημερινά και είναι ατομικά για συγκεκριμένες ομάδες παιδιών, η σίτιση επίσης γίνεται χωριστά κατά ομάδες ενώ ακόμη και οι τουαλέτες έχουν χωριστεί και χρησιμοποιούνται από συγκεκριμένες ομάδες. Ο αερισμός των αιθουσών είναι συνεχής και ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι γονείς είναι ότι ακόμη και αυτήν την περίοδο δεχόμαστε νέα αιτήματα για εγγραφές παιδιών» σημειώνει χαρακτηριστικά.
 Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass