Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2021 15:28

Αλλαγές στη Λαϊκή της Σεφέρη
Από σήμερα Δευτέρα, ξεκινούν έργα ανακατασκευής σε τμήμα της οδού Σεφέρη και ειδικότερα στο τμήμα από Νικηταρά έως Ριζοπούλου - Μιχαήλ Αγγέλου. Ως εκ τούτου η Λαϊκή αγορά που γίνεται κάθε Δευτέρα στο παραπάνω τμήμα της οδού Σεφέρη, θα μεταφερθεί έως και την ολοκλήρωση των εργασιών, στην οδό Αιόλου, στο τμήμα από την οδό Αγιάς έως την οδό Γούναρη.


Η συμβολή των οδών Αιόλου και Γούναρη, θα είναι ανοικτή για όσους κινούνται επί της οδού Γούναρη. Τα υπόλοιπα τμήματα της Λαϊκής αγοράς της Δευτέρας παραμένουν ως έχουν και δεν επηρεάζονται από τις εργασίες του έργου.

 

Με ραντεβού η ανανέωση καρτών μόνιμων κατοίκων
Με ραντεβού στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων, θα πραγματοποιούνται οι ανανεώσεις των καρτών μόνιμων κατοίκων στον κεντρικό τομέα της Λάρισας. Όπως ανακοινώθηκε από τον Δήμο, οι ενδιαφερόμενοι κάτοικοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν για να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο: 2410-680.206.

 

Διαδικτυακή εκδήλωση της Δ.Α.Σ. Ο.Τ.Α. για τη διαχείριση απορριμμάτων
Διαδικτυακή εκδήλωση – ημερίδα, διοργανώνει η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (Δ.Α.Σ.) Ο.Τ.Α. σήμερα στις 10 το πρωί με θέματα «τη διαχείριση των απορριμμάτων, το νομοθετικό πλαίσιο της κυβέρνησης για τους Ο.Τ.Α. εν μέσω πανδημίας και τα καθήκοντα απέναντι σε αυτήν την επίθεση».
Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημία και υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών oμίλων προχωρά στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Με καταστροφικές συνέπειες στη δημόσια υγεία, στο περιβάλλον, στο λαϊκό εισόδημα, αλλά και στις εργασιακές σχέσεις.
Παράλληλα ψηφίστηκαν μια σειρά νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν το σύνολο των εργαζομένων στους Δήμους, όπως για παράδειγμα η τηλεργασία, οι αναπτυξιακοί οργανισμοί, κ.λπ. Απέναντι σε αυτήν την κατάσταση η Δ.Α.Σ. Ο.Τ.Α. θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι δε θα πρέπει να μείνουν απλοί θεατές αλλά θα πρέπει να κουβεντιάσουν και να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους». Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Βασίλης Πετρόπουλος, επικεφαλής της Δ.Α.Σ. Ο.Τ.Α. και γενικός γραμματέας της Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α. και θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις προέδρων και εκπροσώπων πρωτοβάθμιων σωματείων εργαζομένων από Δήμους όλης της χώρας. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί στον σύνδεσμο: https://youtu.be/2s0Q0—YShk

 

Κανονικά από σήμερα η κατάταξη στον στρατό
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα έναρξης της κατάταξης κατηγοριών των υπόχρεων στρατιωτικής θητείας με την 2021 Α’ ΕΣΣΟ, το ΓΕΕΘΑ, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι η 2021 Α’ ΕΣΣΟ θα πραγματοποιηθεί κανονικά και επανέλαβε τις οδηγίες και τα μέτρα που ισχύουν πριν και κατά την κατάταξή τους, στο πλαίσιο των επιπρόσθετων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού (Covid-19) και για τη διευκόλυνσή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass