Χειμώνας... επίσημα και στην Ελασσόνα

«ΛΕΥΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ» ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΕΦΕΡΕ Ο «ΛΕΑΝΔΡΟΣ»

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2021 15:08

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη

O «Λέανδρος», έφερε και επίσημα τον χειμώνα και στην Επαρχία Ελασσόνας.

Μετά την προχθεσινή επίσκεψη του «χιονιά» στην παρολύμπια περιοχή και στο γραφικό Λιβάδι Ολύμπου, το «λευκό σκηνικό» απλώθηκε χθες για τα καλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας. Από τα ξημερώματα, μέσω του «Λέανδρου», ξέσπασαν πυκνές χιονοπτώσεις με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Πρώτο χιόνι για φέτος και για την πόλη της Ελασσόνας. Οι χιονοπτώσεις συνεχίστηκαν κατά διαστήματα όλη τη μέρα, ενώ το ψύχος ήταν ιδιαίτερα αισθητό. Μέσα στην Ελασσόνα το θερμόμετρο «έπαιζε» μεταξύ -3 και 2 βαθμών Κελσίου (...ενδεικτικά, στις 2 το μεσημέρι, το θερμόμετρο έδειχνε 1,5 βαθμούς).
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενταθούν τα φαινόμενα, με νέες χιονοπτώσεις και παγετό. Από το ξημέρωμα και στη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, ο μηχανισμός της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας επιχειρούσε προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στο οδικό δίκτυο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες ιδίως στον βόρειο τομέα του Δήμου Ελασσόνας. Συνεχείς οι επισκέψεις του δημάρχου Ελασσόνας, Νίκου Γάτσα, με τους συνεργάτες του αντιδημάρχους στο οδικό δίκτυο της περιοχής για έλεγχο της κατάστασης, μετά τις χιονοπτώσεις.
Με τη σειρά του, ο Δήμος Ελασσόνας υπενθυμίζει πως απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιοχής, ενώ ζητά να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και να ακολουθούνται οι οδηγίες των Αστυνομικών Αρχών.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Παρακαλούνται οι πολίτες να ενημερώνονται για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, προκειμένου να προγραμματίσουν με ασφάλεια τις μετακινήσεις και δραστηριότητές τους. Συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων, που ήδη εξελίσσονται...».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass