Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2021 15:06

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
«Self - coaching» διαδικτυακό σεμινάριο από τον ΣΘΕΒ
Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 6 ωρών την Τρίτη 26 και την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, ώρες 17:00 - 20:00 με θέμα: «Self - coaching», μέσω της πλατφόρμας του zoom.


Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες του προγράμματος να κατανοήσουν τις ιδιαιτερότητες της προσωπικότητάς τους, να τις διαχειριστούν και να τις αξιοποιήσουν σε θέματα της επαγγελματικής και της προσωπικής τους ζωής.
Ακόμη, να ενδυναμώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην άσκηση ατομικής και ομαδικής παρακίνησης.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε υπευθύνους και στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, σε όσους διοικούν ομάδες, αλλά και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενδυναμώσει την προσωπικότητά του.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κος Πέτρος Ρούσης, σύμβουλος Εκπαίδευσης. Είναι πιστοποιημένος, full-time εκπαιδευτής σε θέματα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.
Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ στο τηλ. 2410-555.507 και στο email:
education@sthev.gr (αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.

 

Από αύριο Τρίτη οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας
Από αύριο 19 έως 31 Ιανουαρίου πραγματοποιούνται οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων στην «ΕΡΓΑΝΗ» για τον Ιανουάριο του 2021.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολών δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων και ορθών επαναλήψεων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020, οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων και ορθών επαναλήψεων για τον μήνα Ιανουάριο 2021 υποβάλλονται στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» από τις 19/1/2021 μέχρι και τις 31/1/2021, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

Εως αύριο Τρίτη αιτήσεις για την «Επιστρεπτέα 5»
Παρατείνεται έως αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για την «Επιστρεπτέα προκαταβολή 5».
Παράλληλα, από το Υπουργείο Οικονομικών δίνεται η δυνατότητα, σε περίπτωση λαθών, διόρθωσης των στοιχείων που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα «myBusinessSupport» (www.aade.gr /mybusinesssupport) για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, έως την ίδια ημερομηνία, 19 Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, έως χθες 611.524 επιχειρήσεις είχαν υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση της χρηματοδοτικής ενίσχυσης.
Η εκταμίευση των κονδυλίων προς τους δικαιούχους της «Επιστρεπτέας προκαταβολής 5» θα ξεκινήσει τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

 

Ειδικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων
Δύο ειδικές συνεδριάσεις μέσω τηλεδιάσκεψης, με ένα θέμα στην καθεμία, θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λαρισαίων, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου.
Ειδικότερα στις 7 μ.μ. θα συζητηθεί το θέμα «Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) των: 1) Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση «Θεσσαλικό Θέατρο», 2) Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα και 3) Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας, έτους 2021» και στις 8 μ.μ. η «Έκθεση πεπραγμένων Οικονομικής Επιτροπής Β’ εξαμήνου 2020».

 

Θερμαινόμενος χώρος για άστεγους στον Τύρναβο
Ο Δήμος Τυρνάβου ενημερώνει ότι διατίθεται για διανυκτέρευση θερμαινόμενος χώρος, δίπλα στο ΚΑΠΗ Τυρνάβου, για τις ανάγκες των αστέγων κατά τη διάρκεια του ψύχους.
Καλούνται οι συμπολίτες μας να επικοινωνούν στο κινητό τηλέφωνο: 6972-575.052 (κ. Τρελόπουλος Σάββας), σε περίπτωση που αντιληφθούν περιστατικό που χρήζει βοήθειας.

 

Γιορτάζει ο Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου στην Ανάβρα Αγιάς
Γιορτάζει και πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου στην Ανάβρα Αγιάς, όπου το πρωί θα τελεσθούν ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου βάσει των κυβερνητικών περιοριστικών μέτρων που στόχο έχουν να περιοριστεί η πανδημία. Ο ναός θα παραμείνει ανοιχτός τις προβλεπόμενες ώρες και με τα προβλεπόμενα μέτρα για ατομική προσευχή.Αιμοδοσία
στην Αγιά
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών επαρχίας Αγιάς «Ο Άγιος Αντώνιος» διοργανώνει αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο των Αγίων Αντωνίων Αγιάς, αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass