Διαδικτυακό συνέδριο για τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2021 15:27

Διαδικτυακό Συνέδριο, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Συγκαλλιέργεια: μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την αύξηση της παραγωγικότητας, της αποδοτικότητας χρήσης πόρων και της βιωσιμότητας των θερμοκηπιακών καλλιεργειών (CasH)», διοργανώνεται τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στις 11:00 π.μ., με διάρκεια 3 ώρες, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.


Το Συνέδριο υλοποιείται στο πλαίσιο της «Δράσης Εθνικής εμβέλειας: Διμερής και Πολυμερής Ε και Τ Συνεργασία Ελλάδας-Γερμανίας» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικούς πόρους μέσω του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), ενώ θα πραγματοποιηθεί μέσω του προγράμματος MS-TEAMS, που έχει στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα και στο ευρύτερο κοινό τα ερευνητικά αποτελέσματα που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από την υλοποίηση του έργου. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα, καθώς στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα όλων των φορέων που εμπλέκονται στο έργο, τόσο από την Ελλάδα (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Agrostis), όσο και από τη Γερμανία (Hochschule Geisenheim University, Phytowelt) και θα μεταδοθεί ταυτόχρονα και στις δύο χώρες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή για παρακολούθηση του σεμιναρίου μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://forms.gle/ t56DTtHiCog4tmmN9 μέχρι τις 2.2.2021
Η παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι δωρεάν, ενώ στους εγγεγραμμένους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Επιστημονικά υπεύθυνος του Ερευνητικού Προγράμματος είναι ο καθηγητής Νικόλαος Κατσούλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass