ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ντροπή με τις δημόσιες τουαλέτες στη Σκεπαστή

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2021 17:29

Αγαπητή «Ελευθερία»
Απευθύνομαι, μέσω των στηλών σου, στον κ. Δήμαρχο και τους υπεύθυνους, εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και το προσωπικό των αρμοδίων υπηρεσιών.


Εκεί και παρόμοια αλλού κυκλοφορούν καθημερινά πάρα πολλοί από όσους προανέφερα. Αλλά αλίμονο κανείς δεν είδε, δεν προβληματίστηκε, δεν αηδίασε, δεν ένιωσε την ανάγκη να φροντίσει (το σπίτι του) έστω ειδοποιώντας σας για τη μεγάλη, πολύ μεγάλη, ντροπή, για τους ανθρώπους αυτής της πόλης, για όσους επισκέπτονται αυτήν την πόλη μας;
Το κακό χάλι είναι εκεί από τις 10 Δεκεμβρίου.
Το διαπίστωσα τότε και ξαναπήγα στις 17 του μήνα, όπως και στις 23 Δεκεμβρίου (τότε μου φάνηκε ότι διορθώθηκε κάπως έστω εξωτερικά όπως κοίταξα).
Με παρέα άλλα δύο άτομα (περπατούσαμε εκεί) την ημέρα των Φώτων όταν και ανοίξαμε τις δύο πόρτες (οι άλλες δύο κλειδωμένες) όλοι μας τρομάξαμε από αυτό που είδαμε. Προχθές, 16 Ιανουαρίου, η ίδια παρέα ξαναβρεθήκαμε εκεί κοντά και διαπιστώσαμε ίδια και χειρότερη αποτρεπτική κατάσταση.
Αποφασίσαμε να διαμαρτυρηθούμε μέσω της εφημερίδας με σκοπό όχι απλά να κατηγορήσουμε, αλλά να ζητήσουμε γρήγορες ενέργειές σας για να προστατευτεί το κύρος σας κ. Δήμαρχε.
Αναφέρομαι ειδικά στις τουαλέτες της Νεάπολης κοντά στη Σκεπαστή Αγορά και στο 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο. Φοβόμαστε μήπως το ίδιο συμβαίνει και αλλού.
Φθάνει η υποτίμηση, φθάνει ντροπή.
Τρέξτε, δέστε και θα μας καταλάβετε!

Θανάσης Ψύχας
(πρώην πρόεδρος Συνοικιακού Συμβουλίου Ηπειρώτικων)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass