ΕΔΕΙΞΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κινέζοι επιχειρηματίες στο Οινοποιείο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2014 4:46 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:54
 ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Toν Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου επισκέφθηκε ομάδα επιχειρηματιών από την Κίνα και συγκεκριμένα από την πόλη Guangzhou και την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Καντόνας, στο πλαίσιο του προγράμματος «προβολής και προώθησης ελληνικών οίνων σε τρίτες χώρες». Μέσω του προγράμματος αυτού έχουν ήδη αναπτυχθεί εμπορικές συνεργασίες του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου με επιχειρήσεις της Κίνας.
Η αντιπροσωπεία των Κινέζων επιχειρηματιών επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου και κτήματα του αμπελώνα της περιοχής. Η κινεζική αποστολή ενημερώθηκε για τα προϊόντα, τις προοπτικές και τις δυνατότητες του Συνεταιρισμού και είχε την ευκαιρία να διεξάγει γευστική δοκιμή των κρασιών και των αποσταγμάτων του Συνεταιρισμού.
Ορισμένα από τα προϊόντα του Συνεταιρισμού Τυρνάβου τυγχάνουν ιδιαιτέρως θερμής αποδοχής από πλευράς των Κινέζων καταναλωτών και έχουν βραβευθεί κατ’ επανάληψη σε τοπικούς διαγωνισμούς και τεστ γευσιγνωσίας. Κατά την αναχώρησή τους, οι Κινέζοι επιχειρηματίες ευχαρίστησαν θερμά τον πρόεδρο κ. Αγησίλαο Ραψανιώτη, τη Διοίκηση και τα στελέχη του Συνεταιρισμού για τη φιλοξενία τους και υποσχέθηκαν περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικής δράσης και ανάπτυξη νέων εμπορικών σχέσεων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass