Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2021 15:38

Εθελοντική αιμοδοσία στη Γιάννουλη

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Γιάννουλης «Άγιος Παντελεήμονας» διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στη Γιάννουλη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο αύριο Τρίτη 2 Φεβρουαρίου από 17-19.30.


Και όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου «η εθελοντική προσφορά αίματος, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους κρίκους του κοινωνικού εθελοντισμού. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλά φιλανθρωπία, είναι βασικός πυλώνας του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Μια έμπρακτη έκφραση Κοινωνικής Αλληλεγγύης».

 

Αναστολές συμβάσεων και τον Φλεβάρη

Συνεχίζεται και για τον μήνα Φεβρουάριο 2021 το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας κατά τα πρότυπα της λίστας ΚΑΔ κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α-Δ) της τελευταίας εν ισχύ ΚΥΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

 

Κλειστά Νηπιαγωγείο και Δημοτικό στο Ζάππειο

Λόγω της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος που προχωρά σήμερα Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2021 ο ΔΕΔΔΗΕ στην Τ.Κ. Ζάππειου του Δήμου Κιλελέρ, λόγω συντήρησης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κιλελέρ, Αχιλλέας Βαρδακούλης, ανακοίνωσε ότι το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο του Ζαππείου δε θα λειτουργήσουν σήμερα 1η Φεβρουαρίου 2021.
Για τη λειτουργία των σχολείων την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παιδείας θα προβεί σε νέα ανακοίνωση.

 

ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ:
Ανοιχτό μέχρι τις 2 μ.μ. το ταμείο για τέλη άρδευσης

Από τον Δήμο Ελασσόνας ανακοινώνεται ότι εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου το ταμείο του Δήμου, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου, θα λειτουργήσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι, λόγω τελευταίας ημέρας πληρωμής των τελών άρδευσης.
Παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν, να τηρήσουν σχολαστικά τα μέτρα, φορώντας σωστά τη μάσκα και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

Αιμοδοσία στην 4η Κοινότητα

Η 4η Κοινότητα Λάρισας προκειμένου να καλύψει τις ελλείψεις για αίμα αυτές τις δύσκολες μέρες που οι συνάνθρωποί μας και τα Τμήματα Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων της πόλης χρειάζονται, διοργανώνει την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου Εθελοντική Αιμοδοσία στον χώρο του Καπή (Στέκι) Αβέρωφ, στην οδό Γαριτσίου και Επισκοπής (στρίβοντας δεξιά στα φανάρια της Φαρσάλων στο ύψος του ΕΔΑ ΘΕΣ), από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Ισχύουν όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

 

Οι παρουσίες του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερώνυμου

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης θα λειτουργήσει αύριο Τρίτη 2 Φεβρουαρίου το πρωί, για την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος. Το απόγευμα στις 19:30 θα πραγματοποιήσει το εσπερινό απογευματινό του κήρυγμα στον Ι. Μ. Ν. Αγίου Αχιλλίου, με θέμα: «Το σύμβολο της Πίστεως».
Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου στις 17:00 θα τελέσει πανηγυρικό εσπερινό προς τιμή των εργαζομένων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Λαρισαίων στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass