Δωρεάν rapid test σήμερα στον Αμπελώνα

Μέσω της δράσης «drive through testing» - Τρία κρούσματα χθες στη Λάρισα

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2021 16:50

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης (rapid test) του κορονοϊού σε όσους δημότες το επιθυμούν, στον χώρο της Λαϊκής αγοράς Αμπελώνα πρόκειται να πραγματοποιηθούν σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέρχονται με τα αυτοκίνητά τους, χωρίς να κατεβαίνουν από αυτά, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, ώστε να ελεγχθούν από μεικτά κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Πρόκειται για τη γνωστή πλέον δράση «drive through testing», η οποία υλοποιείται με άριστη συνεργασία Δήμου Τυρνάβου, ΕΟΔΥ και Περιφέρειας Θεσσαλίας, πάντα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας. Ο Δήμος Τυρνάβου καλεί τους συνδήμοτες «να συμμετάσχουν, προσερχόμενοι στον χώρο με προσοχή και σεβασμό στα προτεινόμενα μέτρα ασφαλείας. Μένουμε ασφαλείς».

 

ΤΡΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ
Εν τω μεταξύ, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 484 νέα κρούσματα κορονοϊού χθες Κυριακή σε όλη την Ελλάδα για το τελευταίο 24ωρο. Στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες μόλις 3 κρούσματα του Covid-19.
255 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. 187 (73.3%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 86.7%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 1.113 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας. Τέλος, έχουμε 17 νέους θανάτους από τη νόσο Covid-19, φθάνοντας τους 5.796 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3.406 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass