Πάθος για Enduro και φύση στη Βερδικούσια!

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2014 23:24 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:58

Το 3ο Mountain Enduro Camp ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014. Για το τριήμερο 11-12-13 Ιουλίου 2014, η Μαμαλή γέμισε από κόσμο! Επισκέπτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, άνθρωποι όλων των ηλικιών, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, μηχανόβιοι και μη, ανέβηκαν στην κορυφή του βουνού και έστησαν τις σκηνές τους στο υπέροχο δάσος οξιάς της Μαμαλής.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Mountain Enduro Camp στέφθηκε από επιτυχία, σημειώνοντας αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών που φιλοξένησε. Αυτό κάνει το πάθος των διοργανωτών για την συνέχιση του φεστιβάλ και για τα επόμενα χρόνια να διατηρείται εντονότερο. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε δειλά δειλά τον Αύγουστο του 2012 και πλέον χαρακτηρίζεται από την επιθυμία πολλών ανθρώπων να καθιερωθεί και να διαδοθεί ακόμα περισσότερο. Να γίνει θεσμός!
Στόχος μας, δηλώνουν οι διοργανωτές, είναι το Mountain Enduro Camp να γίνει θεσμός, χωρίς να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας του. Η μηχανοδήγηση, η αγάπη και ο σεβασμός προς τη φύση, το πάθος για τον πολιτισμό, θα παραμείνουν οι γνώμονες μας. Και αυτό που θα επιδιώκουμε θα παραμένει η ευχαρίστηση των επισκεπτών μας! Να γινόμαστε μια παρέα, να διασκεδάζουμε, να περνάμε
ωραία!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass