ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟ

Στερνό αντίο για τον Γιώργο Γκόλτσιο

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2014 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:58
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Η είδηση προχθές το απόγευμα έπεσε σαν κεραυνός σε Αμπελώνα, Τύρναβο και την ευρύτερη περιοχή. Κεραυνός σαν εκείνους του Δία από τον θεϊκό Ολυμπο που τόσο αγάπησε ο Γιώργος Γκόλτσιος ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή εκεί ψηλά συμμετέχοντας με άλλους δεκαπέντε περίπου φίλους, μεταξύ αυτών και παιδιά του, σε πεζοπορία μέχρι την κορυφή του Μύτικα.
Ο Γιώργος Γκόλτσιος, ήταν ιδιοκτήτης ανθοπωλείου στον Τύρναβο, πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Κωνσταντίνου Γκόλτσιου.
Ο άτυχος Αμπελωνίτης, μαζί με τα άλλα μέλη της ομάδας, αφού κατέκτησαν την κορυφή του Ολύμπου, επιστρέφοντας, στην περιοχή «Κακιά Σκάλα», παραπάτησε και γλίστρησε στο μονοπάτι φεύγοντας στο κενό, σε γκρεμό βάθους 300 μέτρων περίπου.
Κάποια από τα μέλη της παρέας έμειναν πίσω, στο καταφύγιο «Χριστάκη», ενώ ο Γιώργος Γκόλτσιος συνέχισε μέχρι την κορυφή του Μύτικα. Στη διαδρομή της επιστροφής συνέβη το μοιραίο σε σημείο του μονοπατιού, από τα πλέον δύσκολα, σε υψόμετρο 2.778 μέτρα.
Τον άτυχο φυσιολάτρη, με τη βοήθεια μέλους της ομάδας και έμπειρου ορειβάτη μετέφερε με μουλάρια η ομάδα διάσωσης στο καταφύγιο «Πριόνια» και από εκεί στα νοσοκομεία της Κατερίνης αρχικά και της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια.
Τέλος, χθες από τις 6 έως τις 7 το απόγευμα στο σπίτι του στον Αμπελώνα, συγγενείς και φίλοι να απεύθυναν το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο Γιώργο Γκόλτσιο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass