ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Απάντηση Β. Νταβαρούκα για τον Βρυότοπο

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2014 3:06 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:58
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Άμεση ήταν η αντίδραση του αρμόδιου αντιδημάρχου για θέματα Αμπελώνα – Βρυοτόπου και Αγροτικής -Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Νταβαρούκα στις διαμαρτυρίες του προέδρου της Τ.Κ. Βρυοτόπου κ. Γιώργου Φάκα που δημοσίευσε χθες η «Ε».
Συγκεκριμένα ο κ. Νταβαρούκας με δήλωσή χθες ενημερώνει τους κατοίκους του Βρυοτόπου ότι ουδέποτε στα χρόνια που έχει ευθύνη στα ζητήματα που αφορούν τον πρώην Δήμο Αμπελώνα αλλά και ως τωρινός αντιδήμαρχος του Αμπελώνα έδωσε δικαίωμα, ή αδιαφόρησε για ζητήματα αρμοδιότητάς του.
Επίσης ο κ. Νταβαρούκας σημειώνει ότι από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε αντιδήμαρχος Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Ανάπτυξης στο σύνολο του Δήμου Τυρνάβου μερίμνησε ώστε ο Δήμος Τυρνάβου και η αρμόδια υπηρεσία να έχει στη διάθεσή της τρία γκρέιντερ συν δύο του στρατού, όπου ο κ. Νταβαρούκας ευχαριστεί τον διοικητή του στρατοπέδου Αμπελώνα κ. Ζιώγα, για την άριστη συνεργασία.
Χαρακτηριστικά για τον Βρυότοπο τονίζει ότι στο πλαίσιο του προγραμματισμού της αρμόδιας αντιδημαρχίας, αρχές Μαρτίου αρχίζει η συντήρηση των αγροτικών δρόμων. Στον Βρυότοπο συγκεκριμένα διατέθηκαν επτά αυτοκίνητα με αμμοχάλικα και τρία γκρέιντερ, άρχισε και ολοκληρώθηκε η συντήρηση των αγροτικών δρόμων.
Και ο κ. Νταβαρούκας καταλήγει: «Πηγαίνω στο πρώην κοινοτικό κατάστημα να συναντήσω τον πρόεδρο του Βρυοτόπου κ. Γ. Φάκα. Εκείνος ενώ ήξερε για τη συνάντηση δεν εμφανίστηκε με την αιτιολογία ότι ως εκπαιδευτικός ήταν στην Καρυά στο σχολείο. Προσωπικά κ. Τσόλα, έχω αποδείξει όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά ότι αγωνίζομαι με ανιδιοτέλεια και δεν έβαλα ποτέ υποψηφιότητα για προσωπικό όφελος όπως να πάρω απόσπαση από το Αίγιο που ήταν ο κ. Φάκας και να έρθει στην Καρυά.
Φεύγοντας από το πρώην κοινοτικό κατάστημα βρήκα τυχαία έναν Βρυοτοπίτη ο οποίος μας υπέδειξε πού υπάρχει πρόβλημα ώστε να γίνει η συντήρηση των δρόμων, όπως και έγινε. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass