Στον ΕΛΓΑ για αποζημιώσεις ο Γ. Μανώλης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΜΠΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟ ΚΑΙ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2021 21:54

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον παγετό του Μαρτίου 2020, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τεμπών έθεσε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης σε συναντήσεις που είχε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα γραφεία του ΕΛΓΑ με τον πρόεδρο κ. Ανδρέα

Λυκουρέντζο, τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Δούκα και υπηρεσιακούς παράγοντες. Επίσης συζητήθηκαν και ευρύτερα θέματα αγροτικής πολιτικής του ΕΛΓΑ, καθώς και το έργο «Ψηφιακής Εφαρμογής Εκτιμητικής Διαδικασίας». Μετά το τέλος της επίσκεψης, ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, μιλώντας στην «Ε» έκανε την εξής δήλωση: «Για μία ακόμα φορά επισκέφθηκα τον φίλο και παλιό συμφοιτητή μου, πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Δούκα και υπηρεσιακούς παράγοντες, για να ενημερωθώ για την πορεία του αιτήματος 14 πληγέντων παραγωγών από τον παγετό του Μαρτίου 2020, οι οποίοι λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, δε δήλωσαν σωστά τα αγροτεμάχιά τους με αποτέλεσμα να θεωρηθούν εκπρόθεσμοι και να καταστούν μη δικαιούχοι αποζημίωσης. Κατανοούμε και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει δυσκολία στην επίλυση του ανωτέρω αιτήματος, αλλά θεωρούμε, μπορώ να πω, άδικο τον αποκλεισμό αυτών των παραγωγών από το δικαίωμα της αποζημίωσης, που είναι τόσο αναγκαία, αυτές τις δύσκολες από κάθε άποψη εποχές. Ζητάμε, λοιπόν, να γίνει προσπάθεια από όλους, διοίκηση και υπηρεσιακούς παράγοντες, ώστε να λυθεί το δίκαιο αίτημά τους, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τους αγρότες, οι οποίοι βάλλονται από παντού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass