Ατομικά λευκώματα καταξιωμένων καλλιτεχνών

ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥΣ

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2021 15:11

Ατομικά λευκώματα καταξιωμένων δημιουργών με σκοπό την προώθηση του έργου τους

κυκλοφορούν από τη «ΝέART», μια συλλογική εκδοτική πρωτοβουλία καλλιτεχνών όλων των τεχνών (ζωγραφική, γλυπτική, φωτογραφία, κεραμική κ.λπ.). Τα λευκώματα διατίθενται από τους καλλιτέχνες, στους οποίους ανήκουν τα αποκλειστικά πνευματικά δικαιώματα των έργων της έκδοσης και αποστέλλονται σε επιλεγμένα μουσεία, βιβλιοθήκες, πανεπιστημιακές σχολές, galleries και ειδικούς εκδοτικούς οίκους. Είναι δίγλωσσα, 48 σελίδων και την επιμέλεια έκδοσης και τον σχεδιασμό των λευκωμάτων έχει ο Λαρισαίος Θανάσης Τέρπος (e-mail: thanosbimage@ yahoo.gr) . Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα λευκώματα και ετοιμάζονται άλλα πέντε.
 Συγκεκριμένα έχουν κυκλοφορήσει τα λευκώματα των:
- Γιώργου Αγγελίδη, ο οποίος ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε γραφιστική στο N.C. και ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Ζωγραφίζει, γράφει και διδάσκει. Έργα του ανήκουν στις συλλογές της Πινακοθήκης του Αμερικάνικου Κογκρέσου και της Βουλής των Ελλήνων.
- Ζωγραφιάς Ποπώλη. Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή Καλών του Α.Π.Θ., στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, όπου αργότερα δίδαξε σχέδιο και χρώμα. Εργάζεται σαν εισηγήτρια, σε σεμινάρια τέχνης και σαν εκπαιδευτικός. Ζει στη Θεσσαλονίκη.
- Τάκη Πολύζου. Γεννήθηκε το 1946 στη Θεσσαλονίκη. Εργάζεται σαν επαγγελματίας φωτογράφος από το 1970. Σήμερα ασχολείται και με τη συγγραφή βιβλίων.
- Φλώρας Χατζηπαντελή, η οποία ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο School of Management Assistants του ACT Ανατόλια και σπούδασε πιάνο στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass