Πανηγυρίζουν ναοί στην περιοχή Αγιάς

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2014 3:42 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:00
 ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Τη μνήμη της Αγίας Άννας, της Αγίας Παρασκευής και του Αγίου Παντελεήμονος τιμά αυτήν την εβδομάδα η Εκκλησία μας και αρκετοί ναοί πανηγυρίζουν στην περιοχή Αγιάς.
Πιο συγκεκριμένα, γιορτάζει και πανηγυρίζει την Παρασκευή 25 Ιουλίου ο Ιερός Ναός της Αγίας Άννας στον Αγιόκαμπο. Το απόγευμα της Πέμπτης, στις 7:30, θα τελεσθεί μέγας πανηγυρικός εσπερινός, ενώ ανήμερα της γιορτής θα ψαλεί η πανηγυρική θεία λειτουργία από τον αρχιερατικό επίτροπο Περιφέρειας Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Δρόσο.
Το Σάββατο 26 Ιουλίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Καλαμακίου. Το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7:30, θα ψαλεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας, θείου κηρύγματος από τον αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Δρόσο και περιφοράς της ιεράς εικόνας με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Κιλελέρ, ενώ ανήμερα της γιορτής, το πρωί, θα τελεσθεί η πανηγυρική θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος από τον εφημέριο του ναού π. Λάμπρο Πολυγένη. Επίσης, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Μελιβοίας, όπου το απόγευμα της Παρασκευής, στις 7:15, θα ψαλεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη π. Αιμιλιανού Καζαντζίδη, ενώ το πρωί ανήμερα της γιορτής θα τελεσθεί πανηγυρικό συλλείτουργο.
Την Κυριακή 27 Ιουλίου γιορτάζει και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος Αγιάς. Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 7:15, θα ψαλεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Ανήμερα της εορτής, το πρωί, θα τελεσθεί ιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη και γενικού αρχιερατικού επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος π. Μάξιμου Παπαϊωάννου.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass