Προφυλακίστηκε ο 37χρονος με την ηρωίνη

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2021 18:33

Στις Φυλακές οδηγήθηκε χθες ο 37χρονος Αλβανός υπήκοος που συνελήφθη προχθές από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας έχοντας στην κατοχή του 1,5 κιλό ηρωίνης.


Μετά και την απολογία του χθες στην Ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, ο 37χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και επέστρεψε στις Φυλακές από τις οποίες είχε αποφυλακιστεί, προ μηνός περίπου.
Υπενθυμίζεται πως ο 37χρονος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη ενώ είχε μεταβεί με το μηχανάκι του σε αγροτικό δρόμο κοντά στο δημοτικό διαμέρισμα Δέντρα του Δήμου Τυρνάβου εκεί όπου, σε ένα τσιμεντένιο γεφυράκι – σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα - είχε θαμμένες τρεις συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1,5 κιλού.
Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», τον Ιανουάριο του 2020 είχε συλληφθεί ξανά από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας πάλι για υπόθεση με διακίνηση ηρωίνης, λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στις Φυλακές, ενώ και στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, με δικαστική απόφαση αποφυλακίστηκε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass