Ο σεισμός δεν έπληξε τους εμβολιασμούς

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ * ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2021 21:23
Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο  του Γενικού Νοσοκομείου όπου φιλοξενείται προσωρινά  και το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Λάρισας Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου όπου φιλοξενείται προσωρινά και το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Λάρισας

Ομαλά και χωρίς προβλήματα, παρά το χτύπημα του Εγκέλαδου, συνεχίζεται το πρόγραμμα των εμβολιασμών στα Εμβολιαστικά Κέντρα της Λάρισας. Εξαίρεση αποτελεί το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Λάρισας που από χθες και μέχρι αύριο λειτουργεί

στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Τόσο ο κύριος σεισμός, όσο και η μετασεισμική ακολουθία, που προκάλεσαν ανησυχία και πανικό στην πόλη, δεν πτόησαν τους Λαρισαίους και όσοι είχαν προκαθορισμένο ραντεβού χθες και προχθές προσήλθαν κανονικά στα Εμβολιαστικά Κέντρα και εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού. Μόλις 3 ραντεβού στο Γενικό και ένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ακυρώθηκαν με ευθύνη των πολιτών, με αποτέλεσμα να κληθούν για εμβολιασμό στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Όπως τονίζουν οι διοικητές των δύο νοσοκομείων, Δημ. Κατσικονούρης και Γρηγόρης Βλαχάκης, το εμβολιαστικό πρόγραμμα υλοποιείται κανονικά και από την Τρίτη 16 Μαρτίου σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν, θα λειτουργήσει από μία εμβολιαστική γραμμή σε καθένα από τα δύο Εμβολιαστικά Κέντρα, γεγονός που θα συμβάλλει στη μεγάλη προσπάθεια εμβολιασμού του γενικού πληθυσμού, εφόσον φυσικά υπάρχει επάρκεια εμβολίων.
Όσον αφορά στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου από προχθές μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας από τον χώρο δίπλα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο ισόγειο κτίριο δίπλα από την κεντρική είσοδο του νοσοκομείου, όπου μέχρι προχθές γίνονταν οι δειγματοληψίες για τον έλεγχο του κορονοϊού.
Στον συγκεκριμένο χώρο φιλοξενείται προσωρινά και το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Λάρισας, το κτίριο του οποίου έκλεισε με απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ, Φώτη Σερέτη, προκειμένου να ελεγχθεί εξονυχιστικά από κλιμάκιο ειδικών για πιθανά προβλήματα εξαιτίας του σεισμού.
Όπως ανακοίνωσε χθες η αναπληρώτρια διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Λάρισας, κα Αμαλία Μακρυγιάννη, όσοι Λαρισαίοι είχαν προγραμματίσει ραντεβού για εμβολιασμό μέχρι αύριο Σάββατο 6 Μαρτίου μπορούν να εξυπηρετηθούν και να εμβολιαστούν στον χώρο του Κέντρου Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, δίπλα στην κεντρική είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass