Ζητούν απομάκρυνση κατασκηνωτών από την Πλατιά Άμμο

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2014 21:29 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:03

 

Την άμεση απομάκρυνση των κατασκηνωτών, οριστικά και αμετάκλητα, από την παραλία της Πλατιάς Άμμου, ζητούν τα μέλη του Εξωραϊστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Παραλίων Καρίτσας, που πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, την Κυριακή 13 Ιουλίου. Σε δελτίο τύπου που εξέδωσαν, αναφέρουν και τα εξής:

«Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Παραλίων Καρίτσας με έδρα την Πλατιά Άμμο, της Δημοτικής Κοινότητας Καρίτσας του Δήμου Αγιάς. Την Κυριακή 13 Ιουλίου. , πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση στην ταβέρνα του Νίκου Μπασδραβάλα, παρουσία πολλών μελών του συλλόγου και παραθεριστών. Στην πολύωρη και πολύ ενδιαφέρουσα συγκέντρωση συζητήθηκαν τα εξής θέματα:

Οικονομικός Απολογισμός έτους 2013-2014. Απολογισμός Δράσης έτους 2013-2014. Απολογισμός για την ημερίδα με θέμα τα μοναδικά Βυζαντινά Μνημεία της Πλατιάς Άμμου, που χρονολογούνται μεταξύ 11ου και 12ου αιώνα. Ενημέρωση των μελών για την πορεία του ζητήματος αναγνώρισης του Νέου Οικισμού της Πλατιάς Άμμου. Επίκαιρη ενημέρωση των μελών από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου Δικηγόρο Χρήστο Τσιαμπαλή για θέματα δασικού ενδιαφέροντος. Ενημέρωση για θέματα που αφορούν τον οικισμό και του βρήκαν τη λύση τους.

Ενημέρωση για το φλέγον θέμα του οικισμού της Πλατιάς Άμμου σχετικά με τη μόνιμη εγκατάσταση σκηνών στην παραλία και της σοβαρότατης ρύπανσης του περιβάλλοντος από τους κατασκηνωτές, αφού δεν υπάρχουν ανάλογες υγειονομικές υποδομές και εγκαταστάσεις. Την εισήγηση για το θέμα των σκηνών και τη μόλυνση του περιβάλλοντος έκανε ο διευθυντής της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Ζήγρας. Τόσο από εκείνον, όσο και από τον Δήμο Αγιάς, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την τοπική Αστυνομία, τα μέλη του συλλόγου αιτήθηκαν την άμεση απομάκρυνση των κατασκηνωτών οριστικά και αμετάκλητα.

Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί δημόσια τον Δήμαρχο Αντώνη Γκουντάρα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγιάς, τον αντιδήμαρχο Γιώργο Γκουντζουλίκα, τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Γιάνναρο, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς Στέλιο Οικονόμου, τη Δ.Ε.Υ.Α. Αγιάς τη Δασική Υπηρεσία Λάρισας, την εκκλησιαστική επιτροπή του ιερού ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρίτσας και την 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass