...Καθαρό νερό τρέχει στις βρύσες

-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΛ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΘΟΛΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2021 21:13

«Η Λάρισα έχει καθαρό νερό» δήλωσε ο διευθυντής της ΔΕΥΑΛ Δημ. Σαββοργινάκης στην «Ε», σημειώνοντας ότι χθες το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες τροφοδοσίας καθαρού νερού στο δίκτυο της πόλης και συγκεκριμένα στις παροχές όπου είχε

εντοπιστεί το πρόβλημα της θολότητάς του.
Παρόλα αυτά, η ΔΕΥΑΛ συνιστά λελογισμένη χρήση του νερού και συγκεκριμένα τον περιορισμό της κατανάλωσης για όλες τις χρήσεις στις απολύτως αναγκαίες ποσότητες, προκειμένου να ομαλοποιηθεί σταδιακά η λειτουργία του δικτύου.
Εξάλλου μέχρι και χθες το απόγευμα, συνεχιζόταν η διανομή εμφιαλωμένου νερού από τη ΔΕΥΑΛ στους καταναλωτές της.
Ειδικότερα τις πρωινές ώρες διανομές γίνονταν στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, στον «Μύλο του Παππά», στο κτίριο της ΔΕΥΑΛ, στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης (σπιτάκι Δήμου Λαρισαίων), στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου, στη Λέσχη Πολιτισμού Αμπελοκήπων και στο Ροδοπούλειο στο Αβέρωφ, ενώ το απόγευμα περιορίστηκε σε δύο σημεία: στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ και στη Σκεπαστή Αγορά της Νεάπολης, καθώς είχε αποκατασταθεί πλήρως η τροφοδοσία καθαρού νερού στο δίκτυο ύδρευσης.
Ήδη, από τις πρωινές ώρες χθες, σε πολλές περιοχές της Λάρισας άρχισε να διαπιστώνεται από τους καταναλωτές, η αποκατάσταση της ποιότητας του νερού της βρύσης.
Αν παρόλα αυτά, πολίτες διαπιστώσουν προβλήματα θολότητας του νερού, καλούνται να επικοινωνούν με το Χημείο της ΔΕΥΑΛ, τις ώρες από 7:00 έως 19:00, στο τηλέφωνο: 2410-687242 και στο email: info@deyal.gr
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΥΑΛ, από την ώρα εντοπισμού του προβλήματος που προέκυψε στις γεωτρήσεις Πλατανουλίων, μετά τα σεισμικά φαινόμενα την περασμένη Πέμπτη το πρωί, μέχρι και χθες το απόγευμα, διανεμήθηκαν στους Λαρισαίους 150.000 λίτρα εμφιαλωμένου νερού.
ΛΕΝΑ ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass