Στο πλευρό των σεισμοπαθών

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΙΔΩΝ

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2021 15:20

Το κοινωνικό δίκτυο «Κανείς Μόνος», σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και τη βουλευτή Ε. Λιακούλη, οργανώνει στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας, τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συμπολίτες της Λάρισας, του Τυρνάβου και της Ελασσόνας.

Η δράση θα γίνει σήμερα από ώρα 11 πρωί μέχρι 17.00 και τα είδη που προτείνονται είναι: Είδη αρτοποιίας (κρουασάν, κριτσίνια, παξιμάδια, φρυγανιές), Χυμοί και εμφιαλωμένα νερά, Κονσέρβες και Corn Flakes, Xαρτικά (χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, σερβιέτες, παιδικές πάνες), Σαμπουάν και αφρόλουτρα, Φασόλια, Φακές, Μακαρόνια, Ρύζι, Σάλτσα, Γάλα μακράς διαρκείας, Λάδι, Αλάτι, Πιπέρι. Επίσης, στους καταυλισμούς των σεισμόπληκτων είναι απαραίτητα φαρμακευτικά είδη, όπως αντηλιακές κρέμες για παιδιά, παυσίπονα και αντιπυρετικά. Καλούμε όλους τους συμπολίτες να συμμετέχουμε και να προσφέρουμε ό,τι μπορεί ο καθένας μας, αλλά κυρίως, μέσα από ένα μικρό δείγμα της προσφοράς μας, να στείλουμε τη συμπαράστασή μας, την αγάπη μας και ένα ισχυρό μήνυμα ότι στον τόπο μας είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ #Κανείς_Μόνος.

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
Επίσης, με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνδράμει τους σεισμόπληκτους το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «εκφράζει τη συμπαράστασή του στις οικογένειες των γειτονικών χωριών της Ελασσόνας και του Τυρνάβου που χτυπήθηκαν από τον καταστροφικό σεισμό με καταστροφές στα σπίτια και τις περιουσίες τους.
Συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα με τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρό μαντήλα, μάσκες, αντισηπτικά, κ.ά.), προκειμένου να ενισχύσουμε την προσπάθεια για παροχή βοήθειας στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση και διαβιούν προσωρινά σε ανοικτούς χώρους.
Για οποιονδήποτε θέλει να συνεισφέρει μπορεί να απευθυνθεί στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και στα τηλέφωνα: 6973-037.485, 6979-019.642, 6978-122.530, 6974-625.960, 6974-927.117.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass