Ψήφισμα συμπαράστασης της ΕΛΜΕ Λάρισας για τον Κ. Καταραχιά

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2021 18:10

Ψήφισμα υπεράσπισης του Κώστα Καταραχιά, προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Ο Άγιος Σάββας» εξέδωσε η ΕΛΜΕ Λάρισας.

Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα μεταξύ άλλων: «Η ΕΛΜΕ Λάρισας καταδικάζει κατηγορηματικά την εκδικητική απόλυση του Κώστα Καταραχιά. Ο Κώστας Καταραχιάς είναι επικουρικός ιατρός και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου ο «Άγιος Σάββας» του μεγαλύτερου ογκολογικού Νοσοκομείου της χώρας. Είχε προηγηθεί η εκδικητική μετακίνησή του, στα τέλη Δεκέμβρη του 2020, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Σωτηρία» χωρίς αυτό να δικαιολογείται από την ειδικότητά του. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και το Υπουργείο δεν ανανεώνουν επιλεκτικά τη σύμβασή του και είναι ο μοναδικός επικουρικός γιατρός σε όλη τη χώρα που δεν πήρε παράταση της σύμβασής του μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2021. Αυτό σημαίνει ότι ο συνάδελφος θα απολυθεί και θα οδηγηθεί στην ανεργία όταν λήξει η σύμβασή του τέλη Μάρτη. Είναι προφανές ότι η απόλυση αυτή γίνεται εκδικητικά λόγω της αγωνιστικής στάσης του Σωματείου τα προηγούμενα χρόνια. Η ΕΛΜΕ Λάρισας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της και την αλληλεγγύη στον συνάδελφο, στηρίζει τον δίκαιο αγώνα του Σωματείου του και απαιτεί την ακύρωση της απόλυσης». Η απόφαση για την έκδοση ψηφίσματος πάρθηκε κατά πλειοψηφία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass