Η Λάρισα μιλάει για το bullying σε διαδικτυακή εκδήλωση

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2021 16:02

«Η Λάρισα μιλάει για το bullying» είναι το θέμα διαδικτυακής εκδήλωσης που θα λάβει χώρα αύριο Κυριακή 28 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα, με πρωτοβουλία του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Κόκκαλη σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τη συμμετοχή εκπαιδευτικών, επιστημόνων και γονέων.


Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming στη σελίδα: https://www.facebook.com/basiliskokkalhs
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι εξής: Γεώργιος Δοδοντσάκης – Περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Αικατερίνη Καραγιώργου – Προϊσταμένη Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Δημήτρης Παπαποστόλου – Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, Αθανάσιος Κουτσαφτίκης – Πρόεδρος Συλλόγου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, Πηνελόπη Μπάμπαλη – Σταυριανού – Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων 5ου Γυμνασίου Λάρισας, Στέφανος Αλεβίζος – Ψυχολόγος «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης και ο πρόεδρος από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρούστας.
*Σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης αναφέρει: Δεσμεύομαι τις χρήσιμες ιδέες και προτάσεις που θα ακουστούν στην εκδήλωση, να τις μετουσιώσω σε παρεμβάσεις μου τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία προκειμένου να μην υπάρχει ούτε ένα παιδί που θα αισθανθεί ταπεινωμένο από προσβλητικές συμπεριφορές. Αν πράγματι πιστεύουμε, κι ορθώς, ότι τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον του πλανήτη, αυτό είναι το ελάχιστο χρέος τιμής κι ευθύνης απέναντί τους. Δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς τη λύση του. Αρκεί να υπάρχει η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο, την οποία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και με μεγάλη μου χαρά θα συμβάλω από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκομαι προκειμένου να περιοριστεί, αν όχι να εξαλειφθεί, το κακό. Σε αυτό το πλαίσιο, οφείλουμε πρωτίστως να εντοπίσουμε και να επιλύσουμε τα κοινωνικά προβλήματα που σχετίζονται με τη νεανική εγκληματικότητα. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να προχωρήσει αν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί δεν αποτελέσουν πυξίδες καλής συμπεριφοράς για τα παιδιά και τους μαθητές τους αντιστοίχως κι αν δεν συνεργαστούν με εξειδικευμένους φορείς που έχουν και την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να βοηθήσουν, όπως είναι το «Χαμόγελο του Παιδιού». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass