Μεγάλες ζημιές στα δέντρα από τον παγετό

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2021 19:18

Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τον προϊστάμενο του Υποκαταστήματος Λάρισας κ. Λιόντο επισκέφτηκε καλλιέργειες στην ευρύτερη περιοχή του Αμπελώνα, όπου προχώρησαν σε επιτόπιους ελέγχους και διαπίστωσαν πολύ μεγάλες ζημιές σε αμύγδαλα, βερίκοκα και ροδάκινα.

Επιπλέον, ζημιές διαπιστώθηκαν και σε καλλιέργειες αχλαδιών και σε πρώιμα σταφύλια, ζημιές οι οποίες θα επανεξεταστούν από το κλιμάκιο σε δεύτερο έλεγχο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής «δυστυχώς, οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν μεγάλη ζημιά. Από πλευράς Δήμου Τυρνάβου τονίστηκε πως αναμένονται πλέον άμεσες και αντικειμενικές εκτιμήσεις για τους αγρότες της περιοχής. Τέλος, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μία φορά η αγαστή συνεργασία του Δήμου Τυρνάβου με τον τοπικό ΕΛΓΑ».
Το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας, ο προϊστάμενος του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λάρισας Μιχάλης Λιόντος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου Σωτήρης Τζιούφας, ο επόπτης Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας Βασίλης Σπανός, και οι γεωπόνοι Μιχάλης Τέγος και Ζαχαρούλα Νίκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass