Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 23 Απρ 2021 15:25

Τι συμβαίνει με τα Εμβολιαστικά Κέντρα των Φαρσάλων και της Αγιάς

ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

Εξηγήσεις για το ζήτημα που προέκυψε με τα Εμβολιαστικά Κέντρα των Φαρσάλων και της Αγιάς που δεν δέχονται ραντεβού στο ηλεκτρονικό σύστημα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης από τον υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια.


Σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης αναφέρει τα εξής: «Την ώρα που ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας, κάτι που όλοι φυσικά προσδοκούμε ως τη μόνη λύση για την έξοδο από τη δίνη της πανδημίας, πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για Εμβολιαστικά Κέντρα που ουσιαστικά «δεν λειτουργούν». Σε ό,τι αφορά την περιοχή της Λάρισας, επιβεβαιωμένα αυτό συμβαίνει, τόσο στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων όσο και στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, καθώς πολίτες που αναζητούν ραντεβού για τα συγκεκριμένα Εμβολιαστικά Κέντρα, με έκπληξη διαπιστώνουν ότι δεν… υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα!
Η ανησυχία εντείνεται από την αδυναμία όλων των αρμοδίων να δώσουν εξηγήσεις για το πρόβλημα που προέκυψε. Καλούμε άμεσα την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να πάρει θέση».

 

Γιορτάζει ο Ι.Ν. Αγίου Λαζάρου

ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Πανηγυρίζει αύριο, Σάββατο, ο Ιερός Ναός Αγίου Λαζάρου, στο Κοιμητήριο της Ελασσόνας.
Το πρωί, με όλα τα προβλεπόμενα περιοριστικά μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας, στον φερώνυμο Ιερό Ναό θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, όπου θα λειτουργήσει ο αρχιερατικός επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος - πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου με ιερείς της ευρύτερης περιοχής.

 

Οι Πασχαλινές λειτουργίες στο Καστρί Λουτρό Αιγάνης

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστρί Λουτρό Αιγάνης Δήμου Τεμπών θα καλυφθούν οι παρακάτω Ιερές Ακολουθίες: Κυριακή των Βαΐων 25 Απριλίου Θεία Λειτουργία, τη Μεγάλη Πέμπτη ο Μυστικός Δείπνος, τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί τα Άγια Πάθη και το βράδυ η Ακολουθία των Παθών και η περιφορά του Επιταφίου, το Μεγάλο Σάββατο το πρωί Θεία Λειτουργία και το βράδυ η Αναστάσιμη. Τη Δευτέρα, μετά το Πάσχα Θεία Λειτουργία.

 

Οι Πασχαλινές λειτουργίες στον Αγιο Ραφαήλ Πλαταμώνα

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος γνωστοποιείται το Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών που θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Ραφαήλ Πλαταμώνα:
Κυριακή των Βαΐων πρωί 7.30 -10:30 Θ. Λειτουργία. Μεγ. Τετάρτη 4 - 4:45 το απόγευμα Ιερό Ευχέλαιο, Μεγ. Πέμπτη 5-8 το απόγευμα Ακολουθία Αγίων Παθών, Μεγ. Παρασκευή 9-10:30 το πρωί Εσπερινός Αποκαθηλώσεως και 5-6:30 το απόγευμα ο Επιτάφιος. Μέγα Σάββατο βράδυ Ανάσταση-Πασχαλινή Θ. Λειτουργία στις 9:30 -10:30 μ.μ. Δευτέρα του Πάσχα απόγευμα Πανηγυρικός Εσπερινός. Τρίτη του Πάσχα πρωί πανηγυρική Θ. Λειτουργία και απόγευμα Παράκληση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass