Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 27 Απρ 2021 15:00

Συνελήφθη 34χρονος επιδειξίας
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ 10ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Στη σύλληψη ενός 34χρονου Ρομά προχώρησαν χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος

Τυρνάβου μετά από καταγγελία του πατέρα ενός 10χρονου κοριτσιού. Το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», βρισκόταν με φίλες της προχθές το μεσημέρι σε πάρκο στο Αργυροπούλι όταν ο 34χρονος Ρομά από τον Τύρναβο προχώρησε σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων.  Η 10χρονη ανέφερε το γεγονός στον πατέρα της που με τη σειρά του το κατήγγειλε στην ΕΛ.ΑΣ. χθες το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας πως στο Αργυροπούλι βρέθηκε συγκεντρώνοντας παλαιά σίδερα και ανακυκλώσιμα υλικά και ότι στο πάρκο σταμάτησε για να ουρήσει και πως δεν προχώρησε σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων.  Αστυνομικοί ωστόσο του Α.Τ. Τυρνάβου εξετάζοντας μαρτυρίες  προχώρησαν τελικά στη σύλληψή του, ενώ σήμερα ο 34χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

 

Μεγάλη Εβδομάδα με θερμοκρασίες καλοκαιριού!

Καλός και ζεστός, γενικά, θα είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτήν την εβδομάδα θα είναι η συνεχής σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας. Σε αρκετές περιοχές η μέγιστη θερμοκρασία, από τη Μεγάλη Παρασκευή και μετά, θα πλησιάσει ή ακόμη και θα ξεπεράσει τους 35 βαθμούς Κελσίου. Ενδεικτικά, στην Αθήνα τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται θερμοκρασίες έως 30-32 βαθμούς, στην Πάτρα έως 32-36 βαθμούς και στο Ηράκλειο έως 35-38 βαθμούς. Αναλυτικά, αναμένεται ηλιοφάνεια που θα εναλλάσσεται με αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους θα είναι πυκνότερες, ενώ κάποια φαινόμενα, τα οποία αναμένονται κυρίως τη Μεγάλη Τετάρτη, θα είναι τοπικού χαρακτήρα. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 έως 6 μποφόρ, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα από τη Μεγάλη Τετάρτη και μετά.

 

Επανακυκλοφορούν αμαξοστοιχίες στο τμήμα Αθήνα - Καλαμπάκα

Επανακυκλοφορούν οι αμαξοστοιχίες 884 και 885 στο τμήμα Αθήνα - Καλαμπάκα - Αθήνα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
Η αμαξοστοιχία 884 (Αθήνα - Καλαμπάκα):
- από τη Μ. Τετάρτη 28.04.2021 έως και το Μ. Σάββατο 01.05.2021
- από την Τρίτη 04.05.2021 έως και τη Δευτέρα 10.05.2021
Η αμαξοστοιχία 885 (Καλαμπάκα - Αθήνα):
- από τη Μ. Τετάρτη 28.04.2021 έως και τη Μ. Παρασκευή 30.04.2021
- από την Τρίτη 04.05.2021 έως και τη Δευτέρα 10.05.2021.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass