ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Φ. ΒΟΥΛΙΩΤΗ ΣΕ Γ. ΓΕΛΑΔΑΡΗ

Καθαρό και ποιοτικό το νερό σε Μεσάγγαλα, Καστρί – Λουτρό

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2014 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:13
 
 
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε», του Κώστα Τσόλα)
Άμεση και σκληρή είναι η τοποθέτηση του Συλλόγου Επαγγελματιών Κάτω Ολύμπου μέσω του προέδρου του κ. Φάνη Βουλιώτη, στις δηλώσεις στη συνέλευση του Εξωραϊστικού Οικισμού Μεσαγγάλων την περασμένη εβδομάδα, σε ό,τι αφορά την ποιότητα του νερού ύδρευσης.
Ο κ. Βουλιώτης με δήλωσή του στην «Ε», μετά τη γνωστοποίηση των απόψεων του προέδρου του Εξωραϊστικού Σύλλογου Μεσαγγάλων, στη συνέλευση για την ποιότητα της ύδρευσης, σημειώνει ότι με λύπη τους οι επαγγελματίες της περιοχής των Μεσαγγάλων και του Καστρί-Λουτρού διάβασαν στην «Ε», τις απόψεις του προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων, κ. Γελαδάρη Γιώργου, για την – δήθεν- ακαταλληλότητα του νερού ύδρευσης.
Ο κ. Βουλιώτης θεωρεί ότι, το να αμφισβητείται και χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, στο μέσον της καλοκαιρινής περιόδου η ποιότητα του νερού ύδρευσης, είναι απαράδεκτο. Επίσης, στη δήλωσή του προς στην «Ε» ρωτά ευθέως τον κ. Γεώργιο Γελαδάρη: «Εάν κύριε πρόεδρε έχετε κάποιες εξετάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που να αποδεικνύουν την ακαταλληλότητα του πόσιμου νερού, παρακαλούμε να τις δημοσιεύσετε και να συνταχτούμε μαζί σας για την επίλυση του προβλήματος.
Εάν είναι ένας στείρος αντιπολιτευτικός λόγος, σας ενημερώνουμε ότι οι επαγγελματίες που πλήττονται βάναυσα από την όλη οικονομική κατάσταση, δεν μπορούν να ανεχτούν τέτοιες συμπεριφορές που επιβαρύνουν και άλλο το ήδη βεβαρημένο κλίμα. Αυτές οι δηλώσεις προκαλούν μόνο κακό στην περιοχή.
Και ο κ. Βουλιώτης ενημερώνει ότι εκτάκτως, μέλη του Συλλόγου Επαγγελματιών Κάτω Ολύμπου συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτο και ζήτησαν να τους ενημερώσει σχετικά με το θέμα του νερού.
Και ο κ. Φάνης Βουλιώτης καταλήγει: «Ο κ. Κολλάτος μας ενημέρωσε ότι εργαστηριακές και μικροβιολογικές εξετάσεις γίνονται κάθε 3μηνο, τα δε αποτελέσματα των εξετάσεων είναι πολύ καλά και το πόσιμο νερό είναι κατάλληλο, όπως και η χλωρίωση αυτού γίνεται στα προκαθορισμένα επιτρεπτά χρονικά όρια.
Στην επιμονή του συλλόγου μας, για περαιτέρω διευκρινίσεις, διότι πολλοί από τους επαγγελματίες της παραλίας των Μεσαγγάλων και του Καστρί-Λουτρού είναι μόνιμοι κάτοικοι και κάνουν και οι ίδιοι χρήση του νερού, ο κ. Κολλάτος μας δήλωσε ότι οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν άφοβα να καταναλώνουν το νερό και ότι οι εξετάσεις, οι εργαστηριακές και οι μικροβιολογικές, είναι στη διάθεση του κάθε πολίτη του δήμου μας, μετά από αίτησή του».
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass